- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wojniczanka_24
Fanka BB :)
mamcia10 teraz mierzac mam co 8 -9 min. ale jak nie dam rady to pojade w każdej chwili, szpital jest uprzedzony...
Ale powiem wam ze sie troche boje....
A która z was rodzila w Basildonie? bo nie wiem gdzie sie udać... na Willow Suite?
Ale powiem wam ze sie troche boje....
A która z was rodzila w Basildonie? bo nie wiem gdzie sie udać... na Willow Suite?
Wojniczanka- to powodzenia! ja mialam co 10min to bylam w szpitalu. Skurcze zaczely sie o 3 w nocy. Dzwonilismy o 6 kazali wziasc prysznic, paracetamol. Mialam to w nosie te ich rady i po 7 dzwonilismy jak byla zmiana po nocce to pytali czemu jeszcze nie przyjechalam ja rodzilam na Ealingu.
Hej. Tez mieszkam niedaleko.
Mozecie mi kobietki powiedziec kiedy i na co byly szczepione Wasze dzieci.
Dzis przyszedl list na szczepienie. Maly jak dotad byl szczepiony w pl- ostatnie szczepienie jak mial 7 mc. Widze ze troche sa roznice w szczepieniach. Teraz kolejna zgadza sie tylko odra swinka i rozyczka. W pl musialby jeszcze przyjac jedna dawke na blonnnice , tezec , krztusiec. A tu w uk widze ze podaja tylko trzy dawki? A moze ktoraz z was najpierw szczepila w pl a pozniej w uk?
Mozecie mi kobietki powiedziec kiedy i na co byly szczepione Wasze dzieci.
Dzis przyszedl list na szczepienie. Maly jak dotad byl szczepiony w pl- ostatnie szczepienie jak mial 7 mc. Widze ze troche sa roznice w szczepieniach. Teraz kolejna zgadza sie tylko odra swinka i rozyczka. W pl musialby jeszcze przyjac jedna dawke na blonnnice , tezec , krztusiec. A tu w uk widze ze podaja tylko trzy dawki? A moze ktoraz z was najpierw szczepila w pl a pozniej w uk?
Wojniczanka_24
neska210 witaj.... Co tam u Ciebie, jak twój synek? hohoho... kiedy ja u Ciebie byłam.....
Wojniczanka_24
neska210 jutro rano jak dotrwam mam sie zglosic do szpitala, a jak nie to w nocy bede sie zbierać....
reklama
Hej. Mieszkam w Grays niedaleko Londynu. Wykaz mam co bral bo mam napisane w ksiazeczce zdrowia. Wybieram sie w pn do przychodni. Ja porownalam terminy szczepien i na co sie szczepi tu i w pl to sie to troche rozjezdza. Jak mi nie wytlumacza tego dokladnie to zaszczepie go w pl. Bo nie chce zeby mu brakowalo jakies szczepionki albo byl szczepiony dwa razy na to samo.
Wojowniczanka- to krotkiego porodu zycze. Ja wczoraj zostalam ciocia
Wojowniczanka- to krotkiego porodu zycze. Ja wczoraj zostalam ciocia
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: