reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamcia10 teraz mierzac mam co 8 -9 min. ale jak nie dam rady to pojade w każdej chwili, szpital jest uprzedzony...

Ale powiem wam ze sie troche boje....

A która z was rodzila w Basildonie? bo nie wiem gdzie sie udać... na Willow Suite?

Wojniczanka- to powodzenia!;) ja mialam co 10min to bylam w szpitalu. Skurcze zaczely sie o 3 w nocy. Dzwonilismy o 6 kazali wziasc prysznic, paracetamol. Mialam to w nosie te ich rady i po 7 dzwonilismy jak byla zmiana po nocce to pytali czemu jeszcze nie przyjechalam;) ja rodzilam na Ealingu.;)

Hej. Tez mieszkam niedaleko:).
Mozecie mi kobietki powiedziec kiedy i na co byly szczepione Wasze dzieci.
Dzis przyszedl list na szczepienie. Maly jak dotad byl szczepiony w pl- ostatnie szczepienie jak mial 7 mc. Widze ze troche sa roznice w szczepieniach. Teraz kolejna zgadza sie tylko odra swinka i rozyczka. W pl musialby jeszcze przyjac jedna dawke na blonnnice , tezec , krztusiec. A tu w uk widze ze podaja tylko trzy dawki? A moze ktoraz z was najpierw szczepila w pl a pozniej w uk?

Hej
Maly stawia pierwsze kroki i jest bardzo kochany. Poza tym wlasnie czytam o tyh nieszczesnych szczepieniach, bo troche sie rozjezdza w kwestii szczepienia w pl i uk. A Ty nadal nie rozpakowana?

reklama
Hej. Mieszkam w Grays niedaleko Londynu. Wykaz mam co bral bo mam napisane w ksiazeczce zdrowia. Wybieram sie w pn do przychodni. Ja porownalam terminy szczepien i na co sie szczepi tu i w pl to sie to troche rozjezdza. Jak mi nie wytlumacza tego dokladnie to zaszczepie go w pl. Bo nie chce zeby mu brakowalo jakies szczepionki albo byl szczepiony dwa razy na to samo.

Wojowniczanka- to krotkiego porodu zycze. Ja wczoraj zostalam ciocia :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.