reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przewialo mi zatoki! Czuje sie strasznie , boli mnie głowa i szyja .biore paracetamol ale nie pomaga , chybamusze iść do apteki jutro, kupić coś silniejszego! Nienawidzę nosić czapki, no i teraz mam efekty:(

reklama
Akalim - ja również kupowałam bilet pare miesięcy temu i nie płaciłam za podatek , nie mam pojęcia od czego to zależy ale moje bilety były pamiętam wtedy śmiesznie tanie . Jakoś 18 około funtów za dwie strony za jedną osobę!!!

O popatrz jusia.. A ja myślałam ze na tym świecie nie ma nic za darmo ... No prawie;)nie mam doświadczenia z tanimi liniami, przeważnie z heathrow lecę , bo mieszkam rzut beretem

Jusia i jak ciacho? Tez robilam wczoraj hehe;)

Kurde ale nocke mielismy;// od 1,30 do 3 Maja nie chciala spac.. Juz myslalam ze oszaleje. Do tego tatus dzis mial na 8 do pracy myslalam ze pospimy chwile dluzej ale gdzie tam.. On przyzwyczajony ze wstaje wczesniej noo i wstal jak normalnie i mnie obudzil ;// myslalam ze udusze noo i mala wtedy tez wstala. Ale o 7 zjadla kasze i udalo mi sie ja uspac troche wiec i ja sie drzemnelam z nia.. W ogole w nocy ktos chyba lazil po
Ogrodach tzn do nas nikt nie wejdzie bo mamy flat na podworku no ale mimo to nasluchiwalam jak glupia hehe. ;)
Wlasnie obiad robie, dzis warzywa na patelnie;) pozniej ogarne w domu i luzik;)

Ciacho wyszło całkiem fajne, tylko za malo żelatyny dalam i mogłoby być troszkę bardziej stężone :p
Dzisiaj robiłam jeszcze blok czekoladowy z mleka w proszku ,herbatników i orzechów ( jest tak pyszny ,że nie mogę się opamiętać jak jest w lodówce, a co najważniejsze robi się go w 3 minuty dosłownie ).
Chciałam iść jutro na car boot ale patrzę na prognozę,zapowiadają wiatry strasznie silne i deszcze ,ehh;/
Ja ostatnio od paru dni mam co dziennie pobudki o 5:30 ( Maksio gada sobie i bawi się przez ponad godzinę aż sam ze zmeczenia pada i zasypia, nie wiem jak go od tego odzwyczaić ) :D

reklama
Jusia blok czekoladowy?? Mm powiedz jak to robisz:p na carboot na Hounslow? Ja bylam jak moi rodzice byli to z mama pojechalam bo sama to jakos nie bardzo bo z wozkiem do metra.. Moze sie kiedys autobusem wybiore. Zobacze. A daleko masz?

Dziewczyny macie fejsa??;) fajnie byloby widziec z kim sie pisze;)

Akalin- wspolczuje tych zatok. Kiedys tez mialam z tym problem;// pamietam jak sie meczylam..od wczoraj tez czuje kolo nosa je;// a czapki tez nie lubie..;//
Nie wiem w ogole jak w taka pogode niektorzy nie ubieraja czapek dzieciom;/ nie wyobrazam sobie malej z gola glowa.. Jak ide z nia do parku i troche wieje to poz iej pobolewa mnie ucho a co dopiero ona.. Narazie to chyba jakas opaske sobie kupie;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.