reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przewialo mi zatoki! Czuje sie strasznie , boli mnie głowa i szyja .biore paracetamol ale nie pomaga , chybamusze iść do apteki jutro, kupić coś silniejszego! Nienawidzę nosić czapki, no i teraz mam efekty:(

reklama
Akalim - ja również kupowałam bilet pare miesięcy temu i nie płaciłam za podatek , nie mam pojęcia od czego to zależy ale moje bilety były pamiętam wtedy śmiesznie tanie . Jakoś 18 około funtów za dwie strony za jedną osobę!!!

O popatrz jusia.. A ja myślałam ze na tym świecie nie ma nic za darmo ... No prawie;)nie mam doświadczenia z tanimi liniami, przeważnie z heathrow lecę , bo mieszkam rzut beretem

Jusia i jak ciacho? Tez robilam wczoraj hehe;)

Kurde ale nocke mielismy;// od 1,30 do 3 Maja nie chciala spac.. Juz myslalam ze oszaleje. Do tego tatus dzis mial na 8 do pracy myslalam ze pospimy chwile dluzej ale gdzie tam.. On przyzwyczajony ze wstaje wczesniej noo i wstal jak normalnie i mnie obudzil ;// myslalam ze udusze noo i mala wtedy tez wstala. Ale o 7 zjadla kasze i udalo mi sie ja uspac troche wiec i ja sie drzemnelam z nia.. W ogole w nocy ktos chyba lazil po
Ogrodach tzn do nas nikt nie wejdzie bo mamy flat na podworku no ale mimo to nasluchiwalam jak glupia hehe. ;)
Wlasnie obiad robie, dzis warzywa na patelnie;) pozniej ogarne w domu i luzik;)

Ciacho wyszło całkiem fajne, tylko za malo żelatyny dalam i mogłoby być troszkę bardziej stężone :p
Dzisiaj robiłam jeszcze blok czekoladowy z mleka w proszku ,herbatników i orzechów ( jest tak pyszny ,że nie mogę się opamiętać jak jest w lodówce, a co najważniejsze robi się go w 3 minuty dosłownie ).
Chciałam iść jutro na car boot ale patrzę na prognozę,zapowiadają wiatry strasznie silne i deszcze ,ehh;/
Ja ostatnio od paru dni mam co dziennie pobudki o 5:30 ( Maksio gada sobie i bawi się przez ponad godzinę aż sam ze zmeczenia pada i zasypia, nie wiem jak go od tego odzwyczaić ) :D

reklama
Jusia blok czekoladowy?? Mm powiedz jak to robisz:p na carboot na Hounslow? Ja bylam jak moi rodzice byli to z mama pojechalam bo sama to jakos nie bardzo bo z wozkiem do metra.. Moze sie kiedys autobusem wybiore. Zobacze. A daleko masz?

Dziewczyny macie fejsa??;) fajnie byloby widziec z kim sie pisze;)

Akalin- wspolczuje tych zatok. Kiedys tez mialam z tym problem;// pamietam jak sie meczylam..od wczoraj tez czuje kolo nosa je;// a czapki tez nie lubie..;//
Nie wiem w ogole jak w taka pogode niektorzy nie ubieraja czapek dzieciom;/ nie wyobrazam sobie malej z gola glowa.. Jak ide z nia do parku i troche wieje to poz iej pobolewa mnie ucho a co dopiero ona.. Narazie to chyba jakas opaske sobie kupie;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.