reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to masz do zaplaty 118 zl. Jak juz sa dane karty kredytowej to sie nic z cena nie zmieni.

reklama
Dziwne.. Bo bez podatkow? Pierwszy raz widze! Bez oplaty administracjnej? Może jak zapłacę to potem mu dolicza takie niespodzianki ? 118 w dwie strony , wawa- stanstead

To taniocha;) ja tak wstepnie szukalam na styczen na mnie i Majke to cos ok 600 zl sa. Poczekam jezzcze. A to juz kwota koncowa jest skoro prosza cie o nr karty itp. Tam we wczesniej tez jest stronach ubezpieczenia parkingi itp i tego nie zaznaczasz i lecisz dalej. Bukowalam we wrzesniu rodzicom ale nie pamietam..;/ po prawej stronie przy bukowaniu sa kwoty woec tam sie przyjrzyj.;)

Dziewczyny slyszalyscie cos o jakis inwazjach pajakow o nazwie " falszywa wdowa"? Matko po co o tym czytalam i to ogladalam. Tak nienawidze pajakow i meeeeega sie ich boje;//

Magda - haha właśnie o tym samym wczoraj w nocy czytałam i się przeraziłam, bałam się iść do toalety później :p Mam taką fobię na pająki,że sama myśl o nim mnie przerasta :o :O

Kilka dni temu w Anglii ( nie pamiętam gdzie ,ale na pewno nie nasze rejony ) zamknęli szkołę z powodu inwazji pająków fałszywych wdów w niej :/ Ja robię porządki dzisiaj w domu i zaglądam w każde kąty żeby być spokojna hehe :) A mam takie krzakory w ogrodzie koło domu,że strach pomyśleć co w nich siedzi :o

reklama
Ten bilet to z pl do Londynu dla 1 osoby temu tak tanio. Ale czemu ONI nie kaza placic za podatek? Dla mnie to podejrzane pisze podatek :0zl

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.