reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to masz do zaplaty 118 zl. Jak juz sa dane karty kredytowej to sie nic z cena nie zmieni.

reklama
Dziwne.. Bo bez podatkow? Pierwszy raz widze! Bez oplaty administracjnej? Może jak zapłacę to potem mu dolicza takie niespodzianki ? 118 w dwie strony , wawa- stanstead

To taniocha;) ja tak wstepnie szukalam na styczen na mnie i Majke to cos ok 600 zl sa. Poczekam jezzcze. A to juz kwota koncowa jest skoro prosza cie o nr karty itp. Tam we wczesniej tez jest stronach ubezpieczenia parkingi itp i tego nie zaznaczasz i lecisz dalej. Bukowalam we wrzesniu rodzicom ale nie pamietam..;/ po prawej stronie przy bukowaniu sa kwoty woec tam sie przyjrzyj.;)

Dziewczyny slyszalyscie cos o jakis inwazjach pajakow o nazwie " falszywa wdowa"? Matko po co o tym czytalam i to ogladalam. Tak nienawidze pajakow i meeeeega sie ich boje;//

Magda - haha właśnie o tym samym wczoraj w nocy czytałam i się przeraziłam, bałam się iść do toalety później :p Mam taką fobię na pająki,że sama myśl o nim mnie przerasta :o :O

Kilka dni temu w Anglii ( nie pamiętam gdzie ,ale na pewno nie nasze rejony ) zamknęli szkołę z powodu inwazji pająków fałszywych wdów w niej :/ Ja robię porządki dzisiaj w domu i zaglądam w każde kąty żeby być spokojna hehe :) A mam takie krzakory w ogrodzie koło domu,że strach pomyśleć co w nich siedzi :o

reklama
Ten bilet to z pl do Londynu dla 1 osoby temu tak tanio. Ale czemu ONI nie kaza placic za podatek? Dla mnie to podejrzane pisze podatek :0zl

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.