reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wierka narazie szukam :tak:, ale chyba zostane przy P&T. Ciezka decyzja ;-). Ja czuje sie super, gdyby nie powiekszajacy sie brzuszek to nie czulabym sie w ciazy ;-). 22.10 mam polowkowe i wkoncu sie dowiemy kto tam siedzi, wtedy moge pomalu kompletowac wyprawke :tak:. Mysle ze bedzie dziewczynka ale znajomi mi mowia ze chlopiec ;-).
A co u Was? Jak wakacje zlecialy?
Pozdrawiam wszystkie mamusie poniedzialkowo :-)

reklama
Hej;)
U nas poprawa z jazdami Majki;) jeju ostatni dni to jakas masakra byla;/

Tak poza tym ciagle to samo;)
W srode moi rodzice przylatuja i meeeeega sie ciesze;)))))))))))

Zobacz załącznik 585415
Zobacz załącznik 585416

Dzis Maja pierwszy raz zaliczyla hustawke w parku, nie wiedziala co sie dzieje;)
To drugie zdjecie zrobione o 5-30 rano bo wtedy moje dziecko uwielbia ogladac tv. Smieje sie jakby rozumiala co tam mowia, a jak sie zachwiala to lapala sie koldry zeby nie upasc haha
Sorka ze fotki wywrocone ale jestem na tel;)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny melduje się ;) widzę że forum się rozbudziło troszkę. Potrzebuje waszej pomocy, od 4 dni jestem mega chora, nie pamiętam kiedy ostatnio tak mnie rozłożyło. Byłam u lekarza oczywiście ale kazał mi tylko brać paracetamol.. ale to nie pomaga. Mam straszny katar, zatykają mi się uszy i nie mogę wydobyć z siebie żadnego dźwięku :( Może Wy macie jakieś domowe sposoby na radzenie sobie w takimi problemami?

Syrop z cebuli jak nie lubisz dodaj do niego cytryne i cukier :tak:. Na mnie to zawsze dziala.
Moze jakies inhalacje, ale nie wiem czy w ciazy mozna.

Dziękuje Dziewczyny :) spróbuje, niestety miodu ja też nie mogę ale cytrynka i cukier jak najbardziej :) mamcia10 zazdroszcze Ci. U Ciebie ciągle słonko a u mnie cały dzień pada:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.