reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mnie nie bedzi buuuuuuu :(

Simon kuzyn z Wloch przylecial z zona i dzieckiem na weekend
chyba nie dam rady - ale .....
sprobuje
pa

reklama
na 100% mnie nie bedzie ale moglabym za tydzien np??
milego spotkanka;)

Jaka szkoda,ale inne laski nie potwiedzily spotkania oprocz Mai wiec niewiem co robimy,pogoda tez jakas dziwna,moze padac,okreslcie sie laski dzis jak mozecie czy przyjezdzacie??????????????Ja nie to mozemy przenisc spotkanie na z atydzien,nie ma problemu?????Co myslicie!!!!!!

Maxinka - na wstepie Cie sciskam - nie martw sie mezusiem - pewnie tez pada - ta pogoda
nas wszystkich wykancza - poza tym te kreatury czasem sa zadrosne o malenstwa
powoli ustalaj plan wymiany nad opieka - nie mozesz przeciez od rana do nocy opiekowac sie mala tylko dlatego ze on pracuje;)))

ja na 100% ni emoge - wybaczcie
wiem ze Maja po tym upadku nie jest jeszcze w formie - lekarz jej kazal
wypoczywac

wiec przesunmy spotkanie na za tydzien;)))

buziaczki

ps jesli jednak spotkanie sie odbedzie - to bawcie sie dobrze;)))
xxx

Ja osatecznie tez jestem za przelozeniem.
pogoda taka mieszana alebo bedzie ukrop i duchota, albo bedzie lalo pewnie. ja mam kawalek i szczerze to wolalabym byc bardziej pewna pogody.

Jejku tak bym chciala nadrobic watek glowny :( czasu mi brakuje normlanie :(

Buziaczki, moze jutro cos poczytam skoro sie nie spotykamy.

Dla Maji buziaczki pocieszki, niech wraca do zdrowia!!! :-* :-* :-*

Aaa i supwer fotki z ostatniegospotkania!! Baaardzo mi sie podobaja :):):) :) :) :) :)

A Tamarunia wie o przelozeniu spotkania?????

Mam nadziej,ze bedzie ok pogoda za tydzien,bo bardzo chce juz sie z wami spotkac

Martuska wszytkiego naj dla twojego szczescie,obchodzi tydzien temu roczek.NIECH ZDROWO ROSNIE I DAJE WAM JAK NAJWIECEJ RADOSCI ;D ;D ;D ;D sto lat sto lat..........

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Jejku Maxin kochana Ty jestes, dziekuje baaaardzo w imieniu swoim i Alka :-* :-* :-*
No mam nadzieje, z epogoda dopisze za tydzien :)

reklama
NIE MA SPARWY ;D
czekamy na fotki z udzodzin,pochwal sie jakiego durzego synka juz masz ;D ;D ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.