reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej jestem uff:happy2: jakoś mam problemy żeby się zalogować zbieram informacje jak się żyje w tym Lądku ? Jestem ciekawa jak się mieszka we wschodnich dzielnicach na razie typuje dwie Romford i Leytonstone może coś wiecie ? Jak najlepiej wynająć mieszkanie ?

alex .nikita Moje pociechy jeszcze nie są w wieku szkolnym .ADi ma 3 lata a Monia 6 miesięcy
aneta431 Ja mieszkam sobie w centrum Gdyni więc posąsiedzku .Ostatnio byłam z dzieciakami w parku kilońskim na pikniku rodzinnym .ok ide chachulkać

reklama
hejooo

ja słyszałam o wschodnim Londynie, że nie są to za ciekawe rejony... i że tam syf jest (żeby nikogo nie urazić ;) )

aneta ja mieszkam w Richmond ;) blisko mam Kingston też

u Nas oki doki ;)
wczoraj mała miała 1wsze szczepienie :)
wykąpałam ją i o 20:45 zasnęła do 1:40 , zjadła butle 120 ml ;) i spała mi do 6:30 !!
szok normalnie... ;)

kochana moja kruszynka :)

pozdrowionka ;)

Witam was
Pewnie wiekszosc juz mnie nie pamieta ale przez dlugi okres nie mialam internetu a teraz po przeprowadzce mam tyle spraw do zalatwiania ze nie wiem od czego zaczac.Postaram sie jak najczesciej zagladac do was jak tylko synek mi pozwoli bo ostatnio to razem z mezem kloca sie o komputer:-p

Anna Zuzanka
-Ja prawie caly czas mieszkam we wszchodzie.Najbardziej jednak podobala mi sie okolica Becton.W tej chwili mieszkam na Romford.Poprzednio mieszkalam na Leyton i szczerze piszac to nie mam zamiaru tam wracac tak mi sie podoba tutaj:-).Najlepiej poszukiwac mieszkan przez agencje bo jestes pewna ze za jakis miesiac nie pojawi sie jakis pan i kaze ci sie wyprowadzac:-(

kingusia ciesze sie,ze znajdzie sie ktos z kim moge sie spotkac :-) a wiesz moze czy jest gdzies basen gdzie prowadza zajecia dla bobasow? z checia poszlabym :tak:
Moze ktoras z mam chodzi na takie zajecia? jak one wygladaja i jak wasze dzieciaczki sie bawia ?:-)

czesc dziewczyny
u nas jakos powoli leci, troche sie najadlam nerwow, bo musialam zmienic GP- przeprowadzilismy sie pol roku temu i podalam im nowy adres i mnie wywalili bo za daleko :eek: niby nic takiego, ale przez ta ciaze i przez to, ze chce zmienic szpital, to sie zrobil troche problem... w koncu sie zapisalam do nowej przychodni, mialam dzisiaj wizyte u gp, ale skierowania do innego szpitala nie dostalam, bo babka sie nie orientowala, jak to zrobic i kazala mi pojsc do innej lekarki- ktora jest na zwolnieniu... boje sie, ze w tym tepie nie zdaze sie przpisac przed rozwiazaniem... ech...

KAma- mieszkasz na Romford, to moze bywacie w kidspace? my tam dosyc czesto jestesmy, mamy roczny bilet i jestesmy gdzies tak ze 2-3 razy w miesiacu.

kingusia, zalezy gdzie we wschodnim Londynie. miejscami pewnie jest nieciekawie, jak wszedzie. ja mieszkam w Tower Hamlets, zaraz przy Canary Wharf strasznie nam sie tu podoba i dobrze mieszka. najlepiej bysmy sie stad nie wyprowadzali, tylko mozliwe, ze na domek z ogrodkiem tutaj to nas niestety nie bedzie stac, co najwyzej na mieszkanie- zamierzamy kupic to w ktorym mieszkamy, ale kiedys w przyszlosci marzy nam sie troszke wiecej swojej przestrzeni, niz to nasze male patio.

aneta ja chodze z Pimpkiem na basen, mam tuz za rogiem wimbledon leisure centre, zajecia sa dwa razy w tygodniu przed poludniem, trwaja godzine a dzieciatko musi miec skonczone 3 miesiace. jest suuuuuuuuuper!!!!!! moj maluch istnego fisia dostaje w wodzie :-D

kingusia nie pamietam ile za same dzieciaczki, bo mam karnet i sama tez chodze plywac, ale chyba okolo 2-4 funty. najlepiej sprawdz w najblizszym leisure centre albo przez internet, co by nawet bylo niezle, bo odrazu mozesz sprawdzic gdzie jest najblizsze dla Ciebie z tymi zajeciami (nie wszedzie one sa)

reklama
dzieki :) z checia poszlabym na takie zajecia :-) a Twoj maluch nie bal sie? boje sie,ze moja mala bedzie plakala jak wejdziemy do wody...i jak to jest u Was z organizacja? ja nigdy nie moge zdazyc bo albo glodna albo trzeba przebrac...a zdazyc punktualnie na zajecia?!:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.