reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc. co u was?
piekna dzisiaj pogoda, moi chlopcy jada do hyde parku poszalec :-)
ciekawe, co z ta chmura, mam nadzieje, zenei zacznie jeszcze przez kilka dni opadac :baffled:
moze jakiegos dnia zorganizujemy spotkanie? troszke nas jest fajnie byloby sie spotkac :-)

reklama
Hej :-) Moj narzeczony mieszka w londynie a ja z nasza coreczka za miesiac do niego jade juz na stale..BOje sie,ze bede ciagle sama siedziec w domu..tzn z coreczka..Czy znacie jakies ciekawe miejsca,baseny i fajne parki w okolicach Ealing Broadway? Czy ktoras z Was jest moze z okolic Ealingu?

mam pytanie do mam ktore musza uzywac autobusow/metra...a w Londynie to chyba wszystkie musza???

jaki wozek polecacie dla dzidzi 0-6 miesiecy...moje male urodzi sie polowa pazdziernika wiec pierwsze miesiace musi miec gleboki zeby bylo chronine przed zimnem...ale co wtedy z kolami i miejscem w autobusie
macie jakis model godny polecenia lub ktorego sie wystrzec bo w praktyce jest bleeeeeeeeee???????????????????????????

Julita_z dzieki za stronke :-) wlasnie szukamy mieszkania w okolicach Hanwell :tak: ewentualnie Ealing ale tam sa drozsze mieszkania :-( jezeli znasz jakiegos prywatnego landlorda to prosze napisz mi nr bo mamy problem ze znalezieniem mieszkania juz dla naszej trojki a niedlugo lece...
A ile Twoje malenstwo ma?

hej
ile bedroom szukacie? 1 bedroom czy 2?
UK's number one property website for properties for sale and to rent
moja porada przyjechac do meza na pokoj i razem poszukajcie cos dla siebie lub maz z kims niech tu znajdzie sam
bo czesto w oknach sklepow sa prywatne ogloszenia
ja nie raz tez widze ogloszenia u nas ze ktos chce 1 czy 2 bedroom flat wynajac
do jakiej kwoty szukacie
tylko z mieszkaniem w londynie jest kto pierwszy ten lepszy
jak juz cos zobaczysz trzeba od razu dzwonic i sie umawiac, bo zawsze tylko chwile wisza ogoszenia i sa potem nieaktualne
ja mieszkam w Isleworth-miedzy Richmond i Hounslow ...Ealing tez niedaleko mam

Dzieki coffee Stronki pl mamy juz wszytskie przejrzane...tzn codzinnie sprawdzamy czy jest cos nowego..szukamy 1 bedroom w cenie 160-190f/tyg.Ciezko nam znalezc bo nie kazdy akceptuje benefity no i wiele ogloszen jest przez agencje.
Niestety tam gdzie teraz m jest nie mozemy byc w 3 :no:
Mam nadzieje,ze sie uda we wtorek bo m jedzie zobaczyc jedno mieszkanko..ale gdbys widziala cos tam blisko siebie to prosze napisz ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.