SylwiaBl
Zaangażowana w BB
witajcie,
ale mialam dzisiaj dzien, home office na topie hehe.
okazuje sie ze nie jestem zarejestrowana w home office i nie moge dostac child benefit, normalnie porazka ale bede sie odwolywac.
Pracuje i place podatki prawie 7 lat i wielkie "g" dostaje w zamian.
Normalnie tak mnie dzisiaj wszystko drazni i musze sie wygadac
Ala- witaj kochana, w koncu wrocilismy od rodzicow z Iralndii, tam to byla istna sielanka , co tam u ciebie jak sunus sie sprawuje i jak po swietach.
bylam zwazyc mala dzisiaj i wazy 5.75kg, kazaly mi aby ja troszke podtuczyc ale mi sie wydaje ze to dobra waga na jej wzrost. no nic to mala jest zdrowa i musze sie pochwalic ze problemy jakie mialam z karmieniem po 6tyg zmagan przeszly i teraz mala dwa cyce ciagnie hehe:-)
piszcie dziewczyny co slychac bo cos tu slabo z frekfencja
pozdrawiam i do napisania
ale mialam dzisiaj dzien, home office na topie hehe.
okazuje sie ze nie jestem zarejestrowana w home office i nie moge dostac child benefit, normalnie porazka ale bede sie odwolywac.
Pracuje i place podatki prawie 7 lat i wielkie "g" dostaje w zamian.
Normalnie tak mnie dzisiaj wszystko drazni i musze sie wygadac
Ala- witaj kochana, w koncu wrocilismy od rodzicow z Iralndii, tam to byla istna sielanka , co tam u ciebie jak sunus sie sprawuje i jak po swietach.
bylam zwazyc mala dzisiaj i wazy 5.75kg, kazaly mi aby ja troszke podtuczyc ale mi sie wydaje ze to dobra waga na jej wzrost. no nic to mala jest zdrowa i musze sie pochwalic ze problemy jakie mialam z karmieniem po 6tyg zmagan przeszly i teraz mala dwa cyce ciagnie hehe:-)
piszcie dziewczyny co slychac bo cos tu slabo z frekfencja
pozdrawiam i do napisania