reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was po dlugiej nieobecnosci:zawstydzona/y:
Niestety ostatnio jestem caly czas zabiegana.Albo z kolezanka do szkoly albo z druga do kansylu pozalatwiac sprawy bo angielskiego nie umia.Troche jestem zla na nie bo mimo ze siedza tutaj prawie 3 lata nic nie robia z tym aby sie chociaz jezyka nauczyc:no:W dodatku laptop mi sie zepsol i teraz dziele komputer z mezem a on niestety jest komputerowiec i wieczory spedza przed komputerem:dry::-(.Ja moge siedziec w ciagu dnia ale wiadomo ciezko jak jest wiecznie cos do roboty albo do zalatwienia:-(.Jutro juz lece do Polski i juz sie nie moge doczekac.Mam tylko nadzieje ze nie bedzie problemow z ladowaniem w Krakowie przez ta zime:dry::wściekła/y:.U mnie jakos leci pomalu.Zaczelam kolejny kurs angielskiego a Dominik po miesiecznej przerwie chodzi do creche;-).Troche sie balam jak zareaguje ale na szczescie byl bardzo chetny i poszedl z usmiechem do opiekunek:-DZaraz jak tylko wroce z wakacji zapisze go do przedszkola wiec troche wiecej czasu spedzi miedzy dziecmi bo ostatnio zrobil sie bardzo niesmialy i boi sie ludzi ktorych nie zna:-(Trzymajcie sie kochane.Postaram sie do was zagladac ale niestety mama nie ma internetu.Zagladne jednak jak bede u siostry bo ona posiada:tak::-D

reklama
Czesc Dziewczyny:-)
Mam pytanie czy ktoras ma opinie o tych szpitalach na poludnie od Londynu?????????????
Czy ktorach tam rodzila??
Redhill - East Surrey Hospital
czy
Haywards Heath - Royal Hospital Princess

Siostra chce wybrac pomiedzy tymi dwoma szpilalami i chcialaby zasięgnoc Waszej opini,bylabym wdzieczna za odpowiedz

Czesc Mozi.w Redhill rodzila moja kolezanka,a ja tam bylam na wykladzie u polskiej poloznej.kolezanka byla zadowolona z "obslugi"a i ja z wykladow.pozdrawiam

Witam was po dlugiej nieobecnosci:zawstydzona/y:
Niestety ostatnio jestem caly czas zabiegana.Albo z kolezanka do szkoly albo z druga do kansylu pozalatwiac sprawy bo angielskiego nie umia.Troche jestem zla na nie bo mimo ze siedza tutaj prawie 3 lata nic nie robia z tym aby sie chociaz jezyka nauczyc:no:
Kansylu?? na innych psioczysz a sama nie umiesz! Buuu

o angielskiego nie umia.?? polskiego tez zapomnialas ...nie umieja!!!

Kansylu?? na innych psioczysz a sama nie umiesz! Buuu

o angielskiego nie umia.?? polskiego tez zapomnialas ...nie umieja!!!

Sadze ze nie mam potrzeby pisac dokladnie po angielsku skoro wiadomo o co chodzi,a co do bledow to kazdy je popelnia wiec nie musisz nikomu ich wypominac:sorry2:.Spojrz na reszte moich postow, a napewno znajdziesz ich tam sporo wiec zycze powodzenia w poprawianiu :rofl2::rofl2:

witam,
nie wiem czy mnie tu jeszcze ktos pamieta bo troche mnie nie bylo.
Widzie ze jest tu wiele nowych mamusi i mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic strart i nawiazac nowy kontakt.
pozdrawiam i milego popoludnia zycze

reklama
Czesc
Dawno i mnie nie bylo....u nas dobrze jakos leci...ja to myslalam ze juz tu nikt nie zaglada a tu prosze...
SYLWIA-kochana witaj,jak tam Amelka sie chowa?i jak po swietach?u mamy bylas w Irlandi z tego co pamietam:tak:
MADZIA-hej hej,jak tam u was?

uciekam bo musze do szwagierki zadzwonic,pozniej wpadne to napisze wiecej co u mnie
See you

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.