reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny
Chciałabym Was zapytać może się orientujecie gdzie robią w Londynie w miarę tanie USG 3D/4D , bo bym chciała mieć pamiątkę jakąś z tej ciąży chociaż... ale patrzyłam to 90 F chcą za takie USG ;O szok...

reklama
Hej dziewczyny!co tu takie pustki?pewnie wielkei przygotowania do Swiąt,ja w sumie tez tak na chwilke...prezenty juz pokupowałam,mam wszystko dla wszystkich:-p:tak::cool2:,teraz jeszcze czesc zakupow spozywczych i w srode stoje caly dzien w kuchni:tak:
KINGUSIA-nie sadze ze znajdziesz gdzies taniej,ta kwota to standard w polskich przychodniach,a nawet drozej sobie zycza...niestety nie pomoge Ci...

A Wszystkim Londynskim Mamusiom i ich rodzinkom zycze Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia i Szczesliwego Nowego Roku...

Dziewczynki Kochane chciałam złozyc Wam zyczneia
Zycze Wam aby te swieta były magiczne,niezapomniane,pełne ciepła i miłosci.
Niech na te dni znikną wszystkie Wasze troski i zmartwienia abyscie w pełni mogły cieszyc sie bliskimi
Befatka z rodziną

hej hej hej dziewczynki,
jestem tu nowa, szukam mam z okolic kensal green, przeprowadzilam sie tu miesiac temu i malo kogo znam, a niedlugo bo w styczniu urodzi sie moj synek i bedziemy samotni w ciagu dni. Spotykacie sie czy tylko na forum sie porozumiewacie?
buziaki i czekam na odpowiedź.

Witam, dlugo mnie nie bylo, a teraz dopadlo mnie chorubsko i nie moge mowic, jutro rodzinna wyprawa do lekarza. Mamy w koncu mieszkanie, zupelnie nie takie jak chcielismy, ale mamy. Za Londynem 20 mil, 1 bed, ale nowe, duze i ladne. Przeprowadzka poczatkiem stycznia.Z moim overpaid jeszcze nic nie wiadomo, babka z citizen advice powiedziala, ze nie powinnam nic oddawac, napisalam bardzo ostry list, dalam jeden HR, a drugi jednej z dyrektorow, teraz czekamy...mam nadzieje, ze bedzie dobrze.

Nie mialam okazji pozyczyc Wam Wesolych Swiat, wiec zycze Szczesliwego Nowego roku, szczesliwych narodzin, szczesliwych zajsc w ciaze :-) i zdrowka, zdrowka i zdrowka raz jeszcze!

Witam wszystkie mamusie w Nowym Roku i zycze wam i sobie aby byl lepszy od poprzedniego,spelnienia planow i marzen:tak:...wreszcie moge powiedziec ze jest po swietach,m poszedl do pracy,ja wstalam normalnie,bo przy nim to spalismy do 9 rano praktycznie codziennie heh,jestem juz po kawusi,Oli wprawdzie jeszcze spi,tak sie przyzwyczail a mi to wcale nie przeszkadza:-p:cool2:
RENIF-czesc kochana,super ze macie juz mieszkanko...trzymam kciuki zeby z tym overpaid bylo po twojej mysli,daj znac jak cos...a ty jak sie czujesz?
SYLWIA-hop hop,jak u was?wrocilas juz penie od mamy?jak coreczka?
BEFATKO-jak swieta i sylwester?w domku pewnie tak jak my:tak:
KAMILKO-u was wszystko dobrze?

prosze sie meldowac,bo frekwencja podupada hehe

100 funtow w polskiej przychodni Medyk na Ealingu plus badanie ginekologiczne, dostaniesz kilka zdjec 4D, zobaczysz rowniez swojego dzidziusia na monitorze:), korzystam z tej przychodni i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam cieplutko.

Ps: Czy sa moze tutaj mamy z West Drayton czy jestem jedyna sierotka z tej dzielnicy :D?

Czesc dziewczyny...witam sie przy kawusi...ale mam dola moj m wczoraj poszedl o pracy a tu sie okazuje ze przed swietami angol zwolnil polowe firmy,zostalo ich 5 razem z moim m i teraz tez maja przestoj oklo 14 dni bo nie ma pozwolenia na budowe...jestem wsciekla,jakby nie mogl tego powiedziec przed swietami...szukamy nowej pracy bo nie bedzie tyle siedziec w domku,juz i tak mial dlugi urlop..
MADZIULINA-czesc,co na codzien porabiasz?

pozdrawiam wszystkie mamusie,dziewczyny piszcie,bo watek nam podupada:sorry2:

reklama
ala_oli tylko nam tu dolow nie lap nie teraz tego potrzebujesz, rzeczywiscie sytuacja u ciebie wyglada nieciekawie, nie smuc sie juz i badzcie dobrej mysli razem z TZ, zycze wam abyscie znalezli te dobra prace. Wiem, ze latwiej sie mowi jezeli nie ma sie takiej sytuacji ale nadzieja potrafi podtrzymac czlowieka na duchu i dokonac rzeczy z pozoru niemozliwych:).

Co do mnie to "siedze" w domku, a dokladnie krzatam sie przy dwojce dzieciaczkow, mam osmioletniego synka i dwumiesieczna coreczke:)), pozdrawiam, buziaczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.