reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ala_oli-dzieki:-)

chyba zaczne u was pisac (jesli moge)bo fajny watek:-):-D, dziewczyny zagladalyscie na watek z mikolajkami? ja tez zapraszam serdecznie bylismy dwa lata z rzedu i warto bylo super zabawa dla dzieci i rodzicow:-)

ala_oli-chodzisz z synkiem na playgroupy, ja z moja prawie 3 latka tez :-D, uwazam ze nie ma nic lepszego dla szalonych maluchow tam moga sie do woli wybrudzic i szalec z farbami:-D

pozdrawiam serdecznie

reklama
czesc dziewczynki...u nas wszystko w porzadku,codziennie tyle zajec ze czasmi nie ogarniam wszystkiego...przez ostatnie dni biegam to do przedszkola to do kosciola donosze papiery pozostale bo wiecznie czegos ode mnie chca:tak:i jeszcze jutro musze jechac do parafii podbic cala dokumentacje u ksiedza i wyslac to i z glowy...zlozylam papiery w sumie do 3 przedszkol,wczesaniej do jednego a teraz do jeszcze do 2 bo nie wiadomo gdzie zostanie przyjety,wszystkie katolickie:tak:;-)pozatym lece zaraz po zakupy...Olo zajada makaron,robilam dzisiaj spageti,on kluski by tylko jadl:tak:dobra chyba tyle u mnie w skrocie...
MAJA-jasne ze mozesz z nami pisac,a dlaeczo by nie,im nas wiecej tym ciekawiej:tak::-pplay grupy super sprawa,fakt nie zawsze ide bo choroby sie czepiaja...ile w londynie siedzisz?planujesz wracac do polski?aaa i w jakiej dzielnicy mieszkasz?
BLUSZCZ-prawda niedziele byla okropna...a jak tam u ciebnie?
SYLWIA-halo jak tam sobie radzisz z ksiezniczka malutka?

gdzie wy sie podzialyscie co?
pozdrawiam goraco i buziaczki przesylam

ala_oli- mieszkamy na acton:-), w londynie mieszkamy od 4,5 roku:-), a wy gdzies blisko nas czy daleko?

my mielismy dzis bardzo ciekawy niby normalne domowe rzeczy, moment i wieczor:tak:
pozdrawiam

hej dziewczyny !
mam na imie Aneta mieszkam na Hanwell bardzo blisko west Ealingu , (kolo lidla) jesli mialybyscie ochote nawiazac to ja napewno odpowiem, dodam tylko ze moja coreczka ma 17 miesiecy i ma na imie Amelka ;) pozdrawiam!

eee ale tu cisza,co sie stalo?nikt juz czasu nie ma?:confused:u nas przeziebienie wzielo gore,tzn,Olek jest podziebiony i nigdzie nie wychodzimy...za tydzien mamy wizyte u doktorki naszej...chyba bedizemy szczpeic Olika na grype,ale ta zwykla...powiedzcie co myslicie o tych szczepieniach???doktorka mowi ze szczepi sie juz od 10 lat i nie choruje...tesciowa rodzice mowia zeby zaszczepic ale ja mam mieszane uczucia...

MAJKA-my mieszkamy na Edgware,takz eto chyba spory kawalek,moj Grzesiek pracuje niedaleko Actonu:tak:a ogolem w Londynie 2,5 roku:tak:

dziewczynki meldujcie sie tu szybciutko:tak:

Ale tu ostatnio pustki:szok:
U mnie narazie nic ciekawego sie nie dzieje.W szkole tyle zalatwilam, ze Dominika narazie do przedszkola wysle katolickiego:tak:Niestety dowiedzialam sie ze musze uczeszczac na msze angielskie:-(Pani sekretarka stwierdzila ze polski kosciol nie zalicza sie:szok:Strasznie mnie to wkorzylo,czy to wazne czy chodze do polskiego czy do angielskiego kosciola:wściekła/y:No ale dzisiaj zrobilam swoj debiut i pokazalam sie w angielskim:-DPoszlam cala rodzinka jak zwykle i juz na poczatku mnie zdziwilo ze dzieci wysylalo sie do pomieszczenia obok.Niestety Dominik chyba przeczul na co sie zapowiada i zaczal mi plakac:-(.Teraz musze go pomalu przyzwyczaic aby chodzil z innymi dzieci do tego pomieszczenia:sorry:.Napiszcie mi jak wiecie czy tylko w mojej szkole nie akceptuja polskich mszy czy w kazdej szkole:sorry:A tak ogolnie to zmienilam sobie dzisiaj kolor wlosow i fryzurke na poprawe humoru:-D

Ostatnia edycja:
dziewczynki co z wami sie stalo?czemu sie nie odzywacie?

u nas wszystko ok...dzisiaj brat urodzinki ma,wiec wczoraj bylam po prezent i umowilam sie z kolezanka na miescie,troszke polatalysmy po sklepach rowniez za zabawkami na mikolajki dla naszych skarbow ale tyle tego jest ze nie ogarniam i nie wiem co wybrac:eek:

KAMA-fajnie ze szkole zalatwilas dla malego,u nas tego nie ma bynajmniej nic nie mowili co do mszy,pytala tylko do jakiego kosciola nalezymy i tyle:tak:a ty jak sie czujesz?

moj mąż mnie zaskoczyl i wczoraj wieczorem jak lezelismy zaczal rozmawiac o drugim dziecku:szok:ze chcialby teraz i wogole,mam metlik w glowie:tak:

SLYWIA-taka jestem ciekawa co u was kochana?jak sobie radzisz i co tam wogole?

pozdrawiam cala reszte i jak znajdziecie chwilke wpadajcie czesciej:tak:

reklama
zalozylam nowy temat prosze zajrzyjcie tam poniewaz wasze zdanie jest tam bardzo potrzebne! dziekuje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.