reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczyny wieczorowa porą , u mnie ok choc ostatnio zapracowana jestem gdyz "moje" dzieci poszły do szkoły wiec jest wiecej:szok: roboty , zawsze tak jest ale jak juz wpadne w ten rytm pracy to bedzie ok .
Sylwia mam nadzieje ,ze czujesz sie lepiej i nie bedziesz tak pracowac musisz dbac o siebie i dzidziusia praca nie zajac .... czy kupiłas posciel do łozeczka??? moja znajoma ostatnio kupiła w john lewis ładna posciel ale dla dziewczynki ty pewie bys wolała w jakims uniwerslanym kolorze .
Ala miłego wypoczynku w Pl :tak:
Bluszcz masz juz z górki choc teraz napewno najbardziej sie dłuzy .
Ok znikam kobietki dobrej nocki i miłego jurzejszego dnia pappapa

reklama
Witam wszystkie mamusie:)Jestem nowa na forum w prawdzie jeszcze mama nie jestem ale bede za pare dni i z checia porozmawiala bym z innymi mamusiami.

Czesc dziewczyny-
Ew23 - witamy. Na kiedy masz termin? czy wiesz co bedziesz miala? i jak samopoczucie?

Ja nadal w domu. organizm mi nie pozwala na wiele. grypka przechodzi ale nie mam sily na nic wiec i dzisiaj nie poszlam do pracy. Jutro ide na usg i nie moge sie doczekac zobaczyc moje malenstwo. niestety ide sama bo moj m idzie do pracy.

Milego dnia kobietki

Czesc Sylwia ja bede miala coreczke a termin mam na 20 wrzesnia a wiec jeszcze 10 dni mi zostalo:happy:A ty juz wiesz co bedziesz miec?

witam
ja mieszkam na acton takze niedaleko ealingu, mam 11 miesieczna coreczke i jestesmy chetne na wspolne spacerki jesli to jest aktualne :)

Ew23- ja bede miec niespodzianke :), postanowilismy z mezem ze nie chcemy wiedziec az do porodu. jutro ide na usg ale chyba sie powstrzymam jak juz tyle czekalam :). No to faktycznie nie wiele wam zostalo? jak sie czujesz? masz juz jakies objawy? wszytsko gotowe?

Bluszcz- a jak tam kochana u Ciebie? jak sie czujesz?

Ala- jak tam wszystko juz spakowanie do drogi?

Witam
wybaczcie ze tak z nienacka wpadam na forum ale mam do Was pytanie.
Moja siostra mieszka w Londynie i jej 2 letni synek zaczal chodzic od 2 tyg do przedszkola angielskiego i jest tragedia.Dzieci chodza brudne,nikt sie nimi nie zajmuje, jest tylko dwoch polakow on i jeszcze mniejszy chlopczyk.Ostatnio siostra widziala jak starsze dzieci go szarpaly, zabieraly zabawki, prawie go bily a pseudo pani jeszcze na niego ryknela zeby nie plakal :no: a to tylko jeden z przykladow :no:
potrzebuje informacji gdzie jest dobre przedszkole w okolichac seven sister wood green i najblizszej okolicy. Bede Wam wdzieczna za informacje,

Czesc dziewczyny jak dzis sie czujecie??? zapraszam na popoludniowa herbatke lub kawke :-) pozdrawiam i miłego weekendu pogoda dzis super :tak: pa

Ew23 witamy na forum:-)
SylwiaBl sama jestestem zdziwiona ze czuje sie tak dobrze na 5 dni przed terminem. Nie zdziwie sie jak przenosze :szok: Dzisiaj nawet wyskoczylam na ostatnie zakupy :rofl2:
Miska79 jak tam popoludniowa kawka ;)

A wy jak sie czujecie dziewczynki ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
CZesc kochane jak co slychac.
Ja dzisiaj juz mam chlopaka na szkoleniu i on robi moja robote :) ja sie tylko przygladam hehe.
Jeszcze 3tyg i koniec pracy.
Bluszcz- kochanie - to tylko dwa dni, jakies zmiany? jak twoj przedporodowy nastroj?
Ala- milego pobytu w PL
Miska- jak tylko urodze to sie napewno wprosze na herbatke :) jak tam starania?zaczynacie juz?
Ew23- jak tam ostatnie dni z brzuszkiem?
Barbarkak- przykro mi ale ja nie znam zadnych przedszkoli wiec nie wiele ci pomoge

Milego wieczorku kochane wam zycze i do napisania

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.