reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SylwiaBl.... juz jestem znudzona tym ciaglym odpoczywaniem;-);-), pewnie zatesknie jeszcze za chwilami spokoju, ale na dzien dzisiejszy chcialabym juz miec kruszynke z nami;-)

Miśka79... ano posluchala, posluchala:-):-), teraz tez moglaby posluchac i juz sie urodzic;-):rofl2:

reklama
Miska- ja nie mam tu dentysty, zawsze lecze zeby w PL. ale musze sie rozgladac za dentysta tutaj jak juz maluszek sie urodzi. Gratuluje suwaczka no i zabierajcie sie do roboty. nam sie udalo za 6 razem :) tak wiec trzymam kciuki
Bluszcz- 9 dni to juz nie wiele dasz rade :) a moze nawet mniej ci zostalo :)

Ala- hop hop jak tam somopoczucie? kiedy wyjazd?

Milego wieczorku kochane

czesc gwiazdy...ja ostatnio zabiegana jestem,mam tyle spraw przed wyjazdem,za tydzien we wtorek juz lecimy:tak::rofl2::happy::-)dzisiaj jade na zakupki,z kolezanka sie jeszcze umowilam,a dzisiaj jakos dlugo spalismy bo prawie do 10:szok:zawsze o 8 na nozkach:tak:
SYLWIA-jestem jestem,ostatnio jakos brakuje mi czasu,ale nadrobie zaleglosci:tak:samopoczucie ok,juz zyje wyjazdem do Polski,w sumie tylko 2 tygodnie ale zawsze cos,naladuje akumulatorki i wroce w innej formie:happy:
BLUSZCZ-jak sie czujesz?
MISKA-gratuluje suwaczka,wiedzialam ze ci sie uda;-)co do dentysty to ja tez wole w polsce,tutaj nigdy nie bylam:no:

dobra zmykam,milego dnia kobiitki zycze:happy:

Czesc dziewczyny- ja jestem dzisiaj w fatalnym humorze i jestem przeziebiona. tak sie zastanawiam czy nie zwolnic sie dzisiaj z pracy i isc do domu do luzeczka. dziwne bo nie mam goraczki ale pot mnie zalewa. jak mozna przeziebienie w ciazy leczyc?
Mam nadzieje ze wasz dzien jest lepszy od mojego, teg tez wam zycze.
moze sie pozniej tu pokaze

ala_oli mam sie calkiem niezle, w nocy mialam lekkie skurcze, ale wszystko juz przeszlo;-) Milego pobytu w Polsce:-)

SylwiaBl w ciazy to niestety niewiele mozna. Wez sobie paracetamol na wygrzanie albo mleko z miodem i czosnkiem ( ja wlasnie tak sie leczylam);-)
Wracaj do zdrowia;-)

Witam- ja pracownik lojalny i zostalam caly dzien w pracy. teraz tez juz siedzie w papierach i nic mi sie nie chce. Ide sobie zrobic sniadanko i gorace mleko z miodem, czosnek zostawie na wieczor :). Ostatnio mam czeste i mocniejsze bole, takie jak przed miesiaczka, czy to normalnie na 6tyg przed porodem?
Bluszcz- jak tam samopoczucie w ostsnie dni?
Ala- gotowa juz do drogi, jak tam zakupy sie udaly?

milego dnia kochane,

czesc kochane,ja tylko na chwilke,bo duzo spraw jeszcze mam przed wyjazdem,we wtoerk juz bede w polsce rano:rofl2::-p:-):rolleyes::wink:dzisiaj jakos wczesnie udalo mi sie wstac...takze dzien dluzszy:tak:
SYLWIA-jak zdroweczko?mam nadzieje ze lepiej sie czujesz:tak:
BLUSZCZ-jak tam u ciebie,dawaj tu szybko wiesci,czekamy i trzymamy kciuki:tak:

ja dzisiaj zostalam w domu, to przeziebienie i praca za dwoch dla mi w kosc. teraz siedze w domku i odpoczywam. moj organizm juz nie ma takiej sily jak wczesniej a ja myslalam ze to pobije, niestety zaplacialm za to.. ach tam. teraz czekam na telefon od lekarza bo cos nie tak z wynikami.
Ala- ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu. Baw sie dobrze i odpoczywaj ile sie da.
Bluszcz- jak tam ostanie dni? a moze juz malutka jest juz z Toba? niemoge sie doczekac jak urodzisz. czekam na info i powodzenia kochana.
Miska- gdzie sie podziewasz?

reklama
Hej dziewczyny.... nestety ja jeszcze w dwupaku;-);-), wszelkie skurcze minely takze jeszcze troche poczekam na mojego szkraba :-)
Kosc lonowa boli jakby mnie ktos tam kopnal:szok:..... a poza tym wszystko ok, tylko to czekanie dobija:rofl2:

SylwiaBl dbaj o siebie , nie przemeczaj sie i nie pracuj jak wol;-) Teraz Twoje i malenstwa zdrowie jest najwazniejsze:tak:;-)
ala_oli tez Ci zazdroszcze tego wyjazdu;-) My dopiero w grudniu.....pierwsze swieta od trzech lat w Polsce. Teraz nawet nie znalazlabym pewnie czasu na gotowanie i przygotowywanie ich tutaj, a poza tym stesknilam sie juz za rodzinnymi cieplymi swietami;-)

Milego dnia babki !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.