- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
ala tak bedziemy wynajmowac przez agencje tylko na razie nie wiadomo kiedy sie tam przeprowadzimy bo M byl w kilku agencjach pracy i na rozmowie, pozostawial nr telefonu i maja oddzwaniac, byl tez w restauracjach typu mcdonalds, kfc i tez powiedzieli ze zadzwonia, mysle ze cos sie ruszy :-)tylko nie wiadomo kiedy moze za dwa,trzy tyg moj M moze robic wszystko byle by tam pracowac, teraz pracuje w burger king i tam w Carlisle mialby ta sama stawke co tutaj a mieszkanie 2 bedroom flat kosztuje tam tyle co ja tu pokoj wynajmujebyl wczoraj jedno obejrzec i jutro idzie zobaczyc drugie, no i jutro najprawdopodobniej wroci i bedziemy czekac na telefon a jeszcze musze isc za tydzien do banku sprawdzic czy moge wziac kredyt to wtedy M pojedzie tam do agencji mieszkaniowej, da referencje i poczekamy az bedzie mozna podpisac umowe, wtedy bedzie mogl aktywniej szukac tam pracy a na pewno cos sie znajdzie
na harrow nie bylam, pojechalam do asdy bo potrzebuje ramki do zdjec 10"-13" ale tam nie znalazlam a poza tym musialam szybko do domu zmykac bo maly sie rozplakalzdazylam sobie kupic tylko polskie krowki
szczerze mowiac to nie wiem co u Sandry bo dawno z nia kontaktu nie mialam wiem ze ostatnio w jakims sklepie pracowala i raczej sie tu nie wybiera... ala a wiesz moze ile sie czeka na takie mieszkanko z agencji?
lol ale naprodukowalam
na harrow nie bylam, pojechalam do asdy bo potrzebuje ramki do zdjec 10"-13" ale tam nie znalazlam a poza tym musialam szybko do domu zmykac bo maly sie rozplakalzdazylam sobie kupic tylko polskie krowki
szczerze mowiac to nie wiem co u Sandry bo dawno z nia kontaktu nie mialam wiem ze ostatnio w jakims sklepie pracowala i raczej sie tu nie wybiera... ala a wiesz moze ile sie czeka na takie mieszkanko z agencji?
lol ale naprodukowalam
ADA-no to fajnie macie,faktycznie bedzie taniej poza londynem i pewnie spokojniej niz tu w tym chaosieco do twojego pytania,to powiem ci tak to wszystko zalezy od agencji,oni wszystko musza sprawdzic,czasmi jest tak ze od razu dostajesz,a czasmi ze z dwa tygodnie czekac albo i dluzej,tak jest tutaj a tam moze i szybciej.mam nadziej ze jakos wam sie wszystko poukladaa na co chcesz kredyt brac?
ada1989
Mama Konradka :)
ala chce wziasc troche pieniazkow na wypadek gdybysmy sie wyprowadzili i gdyby nie starczylo bo moze byc tak ze M znajdzie pozniej prace, zawsze warto miec cos na czarna godzine. Nie chce brac duzo mysle ze ok 1000 f kredytu nam wystarczy bo i tak mamy troche odlozone zeby starczylo na depozyt i miesiac z gorykazali mi przyjsc 17 bo do tej pory nie mialam zdolnosci kredytowej zobaczymy co teraz powiedza;-) mam nadzieje ze jezeli zdecydujemy sie na jakies mieszkanko to szybko wszystko pojdzie, ja sie pytalam przez telefon to powiedzieli ze to moze zajac 2-3 tyg a pytalam sie kolezanki ktora z nami mieszka i pracuje w nieruchomosciach to powiedziala ze jezeli dostarczymy wszystkie dokumenty od razu to tylko kilka dni moze zajac, ale to pewnie w duzej mierze od agencji zalezy a tam miasteczko bardzo przyjemne nie za duze, nie za male:-) mamy tam paru dobrych znajomych, wiec to tez plus
oj cos maluszek marudny dzisiaj teraz usnal, i dopiero teraz zupke gotuje
oj cos maluszek marudny dzisiaj teraz usnal, i dopiero teraz zupke gotuje
Witajcie dziewczyny,ja jestem mamusia dwoch chlopcow Alanka i Xavierka.Mieszkam przy stacji metra Hanger Lane(okolice ealingu),moze jest jakas mamusia z tych rejonow?jezeli nie to chetnie wypije z Wami kawke wirtualna i poplotkuje;-)
czesc dziewczyny...mielismy w nocy wlamanie do domku,probowali wejsc i prawie im sie udalo,dobrze ze nie spalismy i zadzwonilismy po policje jak tylko ich uslyszelismy.my bylismy w sypialni na gorze a trzch typow probowalo wejsc przez okno na dole,male pokienko bylo otwarte i jeden z nich wszedl na parapet i probowal duze otworzyc,masakra jak sie balamdzisiaj byl sledczy zbieral dowody,odciski.nie wiadomo czy ich zlapia
PATI-witaj kochana,fajnie ze ktos do nas dolaczato ile juz w Lodynie mieszkasz?a skad z Polski pochodzisz,noi przede wszystkim jak dajesz sobie rade z dwojeczka?ja z jednym czasmi wysiadam
ADA-jak tam wasze sprawy ida?wszystko ok?
grudnióweczka
Fanka BB :)
czesc dziewczyny...mielismy w nocy wlamanie do domku,probowali wejsc i prawie im sie udalo,dobrze ze nie spalismy i zadzwonilismy po policje jak tylko ich uslyszelismy.my bylismy w sypialni na gorze a trzch typow probowalo wejsc przez okno na dole,male pokienko bylo otwarte i jeden z nich wszedl na parapet i probowal duze otworzyc,masakra jak sie balamdzisiaj byl sledczy zbieral dowody,odciski.nie wiadomo czy ich zlapia
Jejka dziewczyno, nie zazdroszczę... My też mieliśmy ostatnio niemiłą przygodę - nas napadli, ale jak to w Pl, policja nic nie zrobi.. Nie to co u Was.
A ja mma do Ciebie pytaniue, masz jakiś kontakt do polskiej położnej tam? Chciałabym pogadać przed wyjazdem, szukam szukam i nie mogę znaleźć, tak konkretniej to przydałby się adres mail ..
PATI-witaj kochana,fajnie ze ktos do nas dolaczato ile juz w Lodynie mieszkasz?a skad z Polski pochodzisz,noi przede wszystkim jak dajesz sobie rade z dwojeczka?ja z jednym czasmi wysiadam
Witajcie dzieki za mile przywitanie,mieszkam w Londynie 3 lata.Z Polski pochodze z Bydgoszczy.Mysle ze z dwojka jest lepiej niz z jednym...teraz jak mlodszy ma juz poltorej roku swietnie bawia sie razem a ja mam chwilke dla siebie...nawet zaczelam myslec o 3 dziecku ale tylko ze wzgledu na to ze chce coreczke....
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: