reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my rowniez odpadamy,pracujemy.Mam nadzieje,ze uda nam sie spotkac jeszcze przed czerwcem.;-)
Pozniej beda pracowac 5dni w tyg:sorry2::dry:

zycze wam super zabawy i milych plotek:)

reklama
No i my niestety nie dotrzemy :-(Bylam dzis w przychodni u GP, spytalam z glupa o 2 years progres, bo Pati juz miesiac temu skonczyl 2 latka, i jakos nikt nam nie przyslam zawiadomienia. No wiec jutro mamy spotkanie z health visitor i bilans dwulatka :tak:

Cos Nam podupadaja spotkanka ostatnio.....:-:)-:)-(
Sluchajcie,a moze by tak niedziela jakas co?Ja wiem,ze to rodzinny dzien,ale moze by tak sprawic frajde Nam i dzieciaczkom i calymi rodzinkami urzadzic piknik w Hyde Park?Co Wy na to?Byloby milo sie spotkac,a maluchy wyszalalyby sie na trawie biegajac za pilka....Moznaby sie gdzies umiescic kolo placu zabaw nawet i popiknikowac.Tatuski by sie chwilke chociaz zajeli dziciaczkami a mamy mialyyby chwile na plooooooooooootki:tak::-D
No i co Wy na taki plan????

plan jak zawsze jest fajny tylko cos ciezko ze zrealizacja ale wiesz zobaczymy, jedno pisze ze w piersza niedziele maja my oidpadamy bo tata ma juz plany i nie mysli o zmianach ale moze inna czemu nie??

ja chetnie,ale w czerwcu:-p
U nas pierwszy weekedn rowniez odpada,potem dwa nastepne rowniez,bo maz jedzie do pl.Potem robimy urodziny Natusi.Wiec u nas maj odpada:sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.