reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, my niestety odpadniemy :-(, 26.03. idziemy na ściągnięcie gipsu i założą mu buty połączone szyną(będą unieruchomione) i nie będzie mógł swobodnie się bawić.On jest strasznie ruchliwy, chodzi wokół stołu, mebli, wciśnie się w szelkie zakamarki i gdzie tylko trudniej :szok:. Nie wiem kiedy znów się spotkamy:-(. Pozdrawiam Was cieplutko i
Wesołych świąt

reklama
katarzyna milo nam,my rowniez chetnie was zobaczymy,Wiki na pewno sie zmienila;-)

mamusika szkoda,ze was nie bedzie.Krystianek bardzo dobrze sobie radzi,silny chlopczyk.pozdrawiamy:-)

My niestety takze nie pojawimy sie w piatek:-(.Wlasnie tego dnia lece do Polski na tydzien.Mam nadzieje ze nastepne bedzie bardzo szybciutko i spotkamy sie wszyscy cala paczka:tak:.

Niestety, My tez odpadamy jednak w piatek:-:)zawstydzona/y:Okazalo sie,ze M ma wolne wiec postanowilismy gdzies skoczyc rodzinnie sobie na jakas wyprawe:tak::-)Mam nadzieje,ze pogoda dopisze:tak:
Ale nie odpuszcze nastepnym razem,wiec czekam na kolejne spotkanko:tak:

Czesc dziewczyny!
W koncu znalazlam jakies mamy z Londynu :) My mieszkamy na greenfordzie.
Jestem mama 5 miesiecznego Huberta wy widze macie starsze pociechy szkoda ze moj nie umie jeszcze chodzic (nawet siedziec nie :) ) wiec z waszymi pociechami sie nie wyszaleje :p
pozdrawiamy

czesc dziewczyny, mam na imie kama i jestem nowa na forum.jestem mama 7miesiecznego alexa, a w londynie jestesmy od 2 miesiecy. mieszkamy na leyton.jesli sa tu mamy z leyton i okolic to chetnie poznam, a moj synek bedzie mial towarzystwo innych dzieci. czekam na odpowiedz, teraz juz codziennie bede przegladac wasze forum. pozdrawiam i melgo dnia:)

reklama
my tez wstepnie piszemy sie na spotkanko :tak:dawno was nie widzielismy :-(No i 10 nam odpowiada, a gdzie sie spotkamy? Jest piekna pogoda to moze gdzies w centrum w ktoryms z parkow? Mozna by pospacerowac i zachaczyc o plac zabaw? Co myslicie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.