reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja sie pisze, ale tez jeszcze w maju, bo 3 czerwca lecimy do Pl:-)no i nie wiem, czy cala rodzinka, bo maz ma duzo pracy w tym miesiacu:-(ale ja i Olivka na pewno:tak::-)

Czesc Dziewczyny.Jestem mama 13.5 miesiecznego synka,mieszkamy w Londynie w Walthamstow.Czy moge sie dolaczyc do Waszej spolecznosci?

Dziekuje za przyjecie a gdzie urzadzacie majowke,upatrzylyscie juz jakies konkretne miejsce?Byloby fantastycznie :)

Czesc Dziewczyny.Jestem mama 13.5 miesiecznego synka,mieszkamy w Londynie w Walthamstow.Czy moge sie dolaczyc do Waszej spolecznosci?
witamy w naszej spolecznosci, szkoda tylko, ze tak pozno, bo jeszcze 5 miesiecy temu mieszkalam w Walthamstow, a nasze dzieci sa w tym samym wieku:-)

Sluchajcie, pasowaloby Wam np 18 maja? Cal;e rodzinki moglyby przyjechac i taaaaak fajosko by bylo:-):tak:

mi pasuje:tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.