reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam,
Widze że pare znasz nie może jutro przyjechać :-(, szkoda ale rozumiemy :tak:
Spotykamy się o 11.00 na statcji Holland Park ? Upewniam się bo nie pamiętam jak tam trafić :-D.
Miłego dnia

Anulka99 + Olcia+Lukaszek
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
*Anetka*+Pati
Maxin+Natalinka
Kama83+Dominik

reklama
Jesli nic nieprzewidzianego nie wyskoczy to jutro bede ,moge sie troszke spoznic bo Patryka najpierw musze do szkoly zawiesc ,a jak wiecie kawal drogi mam na to spotkanko.
Czy ktoras z mamusiek jedzie przez Stratford ?

mamuska-mysle ze najlepiej byloby sie spotkac przy tej stacji,tak jak ostatnio,bo powiem szczerze ze tez trudno bedzie mi tam trafic:baffled:

Czesc dziewczyny.Mam do was pytanko.Czy moglaby jechac ze mna kolezanka z synkiem:-):confused:.Od jakiegos czasu zagaduje ja o BB i szczerze piszac ma niedaleko od stacji Holland Park:tak:.A zawsze to nowe osoby do spotkania,wiecej i weselej:tak::-D.

mamuska79-to moze bysmy sie spotkaly na stacji?:-) wysylam ci moj numer tel. na priv:tak:

kama-bierz kolezanke im nas wiecej tym weselej:-):-):-)

A my niestety nie bedziemy :-(Od tygodnia cala nasz rodzinka choruje. ja juz czuje sie ok, ale Pati bidulka strasznie kaszle, przez to budzi sie w nocy non stop :baffled: leje mu sie z noska, wiec poki co kurujemy sie w domku, zeby byc zdrowiutkim na Mikolajki :tak:
Bawcie sie dobrze mamusie i porobcie duzo fotek :-)

Ja z ostaniej chwili nie bedziemy! Sebkowi cos nie tak z tym katarem, bo znow zaczal wymiotowac i biegunka doszla, wiec sila wyzsza.. Lekarza trzeba odwiedzic :-:)-(

Milej zabawy dziewczyny...

lista jest troszke okroiła ale i tak na pewno bedzie miło ja wlasnie czekam na Zuzanne i praca praca:baffled:;-)

reklama
hej laski sory,ze dopiero teraz pisze,my niestety nie przyjedziemy,szukam numeru do ktorej z was,ale nie mam:no:

wczoraj siedzialam do pozna i dzis nie mam sily na nic,dziadzio zabral Natalke na spacer ,a ja dycham,chyba @ sie zbliza:baffled:

milej zabawy kobietki:-)
czekamy na fotki,choc widze,ze duzo sie ucofalo na ostatnia chwile:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.