reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Niestety niewiem czy i tym razem dotre na spotkanie:-(.W piatek mamy umowione spotkanie w konsulacie,ale mam nadzieje ze wyrobimy z czasem,poniewaz mamy wizyte na 9:04 wiec moze zdaze,mam tylko nadzieje ze nie bede musiala dlugo czekac i zdaze na 11:tak::-).

reklama
Kama83 - to moze nawet jakbys sie miala niewyrobic to po prostu dojedz tam na miejsce,he?przeciez bedziemy tam pewnie pare ladnych godzinek wiec zdazymy sie nagadac nawet jakbys miala byc z godzine pozniej:tak:

Olcia - to szkoda,ze was nie bedzie:-(Moja mala tez choruje i mam nadzieje ze sie zdazy wyleczyc bo inaczej tez odpadniemy:-:)-:)-:)-:)-(

Katarzyna_s-Tak tez myslalam aby najwyzej dojechac pozniej.Bardzo mi zalezy aby sie z wami zobaczyc,pozatym w krotce beda mikolajki i pewnie duzo spraw bedziecie omawiac:confused:

Katarzyna+ Weroniczka
Anulka99 + Olcia+Lukaszek
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
*Anetka*+Pati
maxin+Natalinka
kama83+Dominik
ja niestety juz musze sie wycofac mialam miec zamieniony pracujacy poniedzialek na wolny piatek dzis przywiezli mi zaziebiona zuze i jutro i pojutrze mam wolne a piatek sobote pracuje wiec niestety moge tylko zyczyc milego spotkanka

Ja raczej odpadne bo Nika dalej choruje,ma straszny katarek i kaszelek:-(Lekarka mowil,ze mamy niby prowadzic normalny tryb i wychodzic,ale mysle ze to bez sensu z nia przychodzic na spotkanko bo moze pozarazac dzieciaczki inne.:-(Wiec spotkamy sie pewnie dopiero na Mikolajki:sorry::sad::hmm:Chybaze Nice sie polepszy,ale nie sadze...WKLEJCIE FOTKI KONIECZNIE!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.