reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dsc00227babyboomoq4.jpg

dsc00247babyboomrw4.jpg

dsc00248babyboompr3.jpg

dsc00221babyboomjk9.jpg

Milej nocki zycze;-)

reklama
Super spedzony czas dziewczyny! Co do spotkan w najblizszym czasie ja odpadam. Zastepstwo za kolezanke juz mi okraja wolny czas do zera i jeszcze musze wyrobic sie badaniami i wizyta u lekarza przed swietami...

mi tez pasuje 01.02.
Moze znacie jakis fajny klub lub playcentre dla dzieciaczkow w poblizu centrum, zeby kazdy mial blisko??? Moj maly musi miec wybieg, hehe :-D ciezko go juz teraz na miejscu utrzymac :happy2:

reklama
Witam was mamusie
jestem Magda i jak narazie mieszkam ze swoja rodzinka w Polsce.Mam meza i dwoje dzieciaczkow.Myslimy o wyjezdzie za granice (Londyn),chodzi o to zeby maz wyjechal najpierw znalazl prace,i jakies mieszkanko i gdzies po pol roku albo troche dluzej zebym ja z dziecmi dolaczyla do niego.Wiec chcialabym zebyscie napisaly mi jak wyglada zycie w Londynie,czy latwo znlezc prace(jezyk ang.zna w stopniu podstawowym)uczy sie,fach ma w budowlance jest po szkole sredniej budowlanej.Chodzi mi czy zycie jest tam drogie?czy z jednej pensji da sie przezyc w 4 osoby i oplacic mieszkanie?Czy sa jakies zasilki na dzieci?czy 5 latka kfalfikuje sie juz do szkoly czy jeszcze do przedszk?no i wogole prosze o wszystkie potrzebne rady.No i gdzie przedewszystkim szukac dobrej pracy zeby nie trafic na oszustow?
Pozdrawiam was serdecznie i z gory dziekuje za odpowiedzi.Buziaczki dla waszych slodkich pociech.Pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.