reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Katarzyna+ Weroniczka
Anulka99 + Olcia+Lukaszek
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
*Anetka*+Pati
maxin+Natalinka
kasiula matula + Emi

dziewczynki mogę dolączyc udał mi sie wolny piątek jak nigdy wiec nie mogę nie skorzystać
Katarzynka spotkamy się na greenford??o ktorej??

Ja takze sie zglaszam:tak:.
Tym razem nie przepuszcze takiej imprezy:-D:tak::-)

Katarzyna+ Weroniczka
Anulka99 + Olcia+Lukaszek
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
*Anetka*+Pati
maxin+Natalinka
kasiula matula + Emi
kama83+Dominik

Kasiula,jeszcze sie zgadamy na gg dokladnie,ale jestem umowiona z Aga(chomiczynka) na Perivale o 10:45 wiec mysle ze tak ok 10:35 mozemy sie spotkac kolo naszej stacji;-):-)

ALE SUPER!DUZA ILOSC MAMUS I BABELKOW BEDZIE!!!ZAPOWIADA SIE SWIETNY WYPADZIK!!!!!!!!!:tak::-)

reklama
Dziewczyny po cichu myslalam ze moze uda nam sie wybrac,ale teraz jak maly tak choruje to nawet nie ma co.....:-(
Dlatego wybawcie sie za nas i nagadajcie!!!!!!!!!!
Pozdrawiamy goraco!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.