reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja niestety odpadam hcialabym bo na ostatnim potkaniu w tym wlasnie miejscu tez nie bylam ale nic poza sobota czasem i poniedzialkiem mi nie pasuje bo pracuje:no:

reklama
my tez dopisujemy sie do listy;my bedziemy czekac juz w srodku!!!

Katarzyna+ Weroniczka
Anulka99 + Olcia+Lukaszek
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
Olis+Oliwier

No to jak 23.11.(piatek) o 11:00 ??

Katarzyna+ Weroniczka
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
Olis+Oliwier
*Anetka*+Pati

Piatek zdecydowanie lepij mi pasuje,wiec jak na razie i my sie zapiszemy:tak:

Katarzyna+ Weroniczka
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
Olis+Oliwier
*Anetka*+Pati
maxin+Natalinka

Piatek o 11 bardziej mi odpowiada niz o 10, juz pisalam dlaczego :-)

A wlasnie tego gdzie sie spotykamy... Katarzyna_s zadzwonie dzis do ciebie po 19stej, bo moze umowimy sie i razem bedziemy jechac wkoncu mamy tylko roznice jednej stacji :blink:

kurcze ja wogole nie skojarzylam dat my odpadamy napewno nastepnego nia moj p ma operacje wiec bedzie tysiac spraw na glowie!!!!!

Katarzyna+ Weroniczka
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
*Anetka*+Pati
maxin+Natalinka

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.