reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczynki- przykro mi bardzo ale ja niestety odpadam...mezulek pracuje w sobote i nie bedzie mogl nas podrzucic do Posku :mad: :mad: :mad:a tak jak mowilam wczesniej nie chce Maii ciagnac metrem a autobusem z kolei to bym chyba musiala ze 2 godziny przynajmniej jechac w jedna strone (mieszkam w Watlhamstow). no i przy czestotliwosci karmienia mojego szkraba, co 2,5 godziny pewnie wypadlo by mi gdzies na ulicy ja karmic, wiec sobie podarujemy tym razem. szkoda bo chcialam was poznac, Martuska z tak daleka przyjezdza...naprawde zaluje!
mam nadzieje ze nastepne spotkanie juz wkrotce - koniecznie w parku, moze Hyde Park ??? jest najbardziej centralnie to moze by wszystkim bylo latwo dojechac? co myslicie?

reklama
Malvinka - prykrosc nam wielka sprawiasz tym ze Cie nie bedzie!!
ok mianuje Cie (jesli moge;)) organizatorem nastepnego spotkania;)

gdzie?
o ktorej?
kiedy?

dozo laseczki juz niedlugo;))))))
papa

NO JA TEZ ZALUJE,ZE WAS NIE POZNA I MNIE NIE BEDZIE

ZYCZY WAM UDANEGO SPOTKAIA,CZEKAM NA FOTKI ;D ;D ;D

Czyli spotkanie jutro odbywa sie napewno??? Bo ja chce kupic travelcard ::) Chyba jednak kupie jutro rano.

evoska - mi tez bardzo przykro ze nie bede mogla sie z wami spotkac!! :mad: :mad: :mad:
a nominacje przyjmuje- czemu nie? ;D
czekam na propozycje terminu. za 3 czy 4 tyg robimy natsepne???

Ja jeszcze nie jestem pewna poniewaz znajoma ma do mnie przyjechac w odwiedziny,wszystko zalezy o ktorej sie pojawi.

witajcie pogoda nie jest taka jak wczoraj ale też nie jest taka zła ja już się przygotowuję i prawie wychodzę już nie mogę się doczekać pa pa

Dziewczyny bylo naprawde superancko,mam nadzieje ze szczesliwie do domciow dojechalyscie,czekam na nastepna date moze bedzie juz cieplutko to do parku sie wybierzemy i moze jeszcze wiecej nas bedzie,Maja,Evoska slicznie z brzuszkami wygladacie,Martusia Alus naprawde sliczny chlopczyk,naprawde milo bylo Was poznac w realu.Madzie mam na co dzien,wiec wymieniamy spostrzezenia na biezaco.Zdjecia zalacze innym razem.Pa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.