reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w niedziele to raczej sie nie pisze bo tez z mezem spedzam.Evoska a o ktorej sie wybierasz do dziadka moze dasz rade polaczyc oba spotkania.

reklama
NO JA NIESTETY W SOBOTE ODPADAM :-[
Wczoraj odwiedzila mnie kolezanka i niechcacy sie wygadala,bo sobote mam sobie zarezerwowac,chyba cos kabinuja,Baby shower??????????!!!!!!!!!!! HMMM........ ZOBACZYMY????????

SZKODA BO CHCIALAM WAS ZOBACZYC I POZNAC NOWE TWARZE OSOBISCIE,NO ALE COZ BEDZIE NASTEPNY RAZ PARWDA?

POZDRAWIAM ;D

kochane jestescie - ale nic na sile
spotkajcie sie w ta sobote - ja kurka musze z dziedkiem;)
tzn z przyszlym tesciem - moje dziecko bedzie mialo prwdziwego dziadzia;)
a moja mama to wyglada jak moja siostra ha ha ha

w kazdym badz razie (??? jak to brzmi) Simone kazal mi isc na spotkanie
z Wami, ale ja wiem ze nie wypada - choc wolalabym szczerze ;)

jedyne co moge zrobic to ok 2giej 2:30 bym uciekla z rodzinnego
bankietu i dolaczyla jako niedobitek - jak jeszcze ktos bedzie na mnie czekal ::)

ale nie zmieniajmy daty - tylko dla mnie bo wiem ze kazda uz sie nastawila
dolacze do Was - a jak nikogo juz nie bedzie to trudno......;(

ok???

buziaki

lista ponizej - dla zapominalskich::::

Evoska+fasolka - niedobitki
Maxin+Natalka nie wiemy a 100%
Beata+Tomek v
Maja33+fasolka v
Lwica+Olivierek v
Magda+Oliwia v
Martuska+Alek v

hejka
dzis sie dowiedzialam na 100% ze nie bedzie mne na spotkaniu
okazuje sie ze rodzinna impreza na calego a nie tylko
obiadek z 70latkiem
wtopa - tak mi przykro ale nie jestem w stanie pogodzic tych dwoch spotkan
hmmmm :(

Evoska+fasolka - nie przychodzi
Maxin+Natalka nie wiemy a 100%
Beata+Tomek v
Maja33+fasolka v
Lwica+Olivierek v
Magda+Oliwia v
Martuska+Alek v

Co Wy na to zeby przesunac spotkanie na koniec maja lub poczatek czerwca bedzie ladniejsza pogoda i wiecej dziewczyn da rade przyjechac,jak rowniez beda nowe dzieciaczki,a wiadomo im nas wiecej tym weselej.

To jak juz to ja prosze na poczatek czerwca, bo z koncem maja wyjezdzam do Polski na tydzien.

Dziewczyny nie wyglupiajcie sie, zawsze bedzie tak ze ktos nie bedzie mogl
sie pojawic na spotkaniu. Spotkajcie sie teraz, a potem znowu;)

Ja mysle ze nie bedzie to glupie jak bedziemy sie spotykactak czesto jak to tylko mozliwe
np co 2 m-ce.

Nastepne spotkanie 20go lub 27 Maja, lub 10 czerwca?
moze kiedys w koncu uda nam sie spotkac wszystkie razem.

Ale nie odwolujcie tego spotkania - bo juz 5 mam z pociechami sie wpisalo
Mi jest tak przykro ze nie moge sie pojawic - ale jestem juz umowiona z Maja
na przyszly tydzien na zakupy wiec - powoli nadrobie

pozdrawiam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.