reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czyli rozumiem, ze jutrzejsze spotkanie odwolane i spotykamy sie za tydzien 6 maja w tym samym miejscu o 13:00.

Evoska + fasolka
Maja+ fasolka
Marta+ Alek

Beta, Magda, Lwica i reszta pasuje wam?

hej laseczki, ;D

ale szkoda, ze sie jutro nie spotkamy :(
6go niestety nie moge - wyjezdzamy sobie na wakacje- wiec pisze sie na nastepny termin
pa pa

Beta pisze:
hej laseczki,  ;D

ale szkoda, ze sie jutro nie spotkamy  :( 
6go niestety nie moge - wyjezdzamy sobie na wakacje- wiec pisze sie na nastepny termin
pa pa

:( :( :( :( A ja tak chcialam zobaczyc Tomaszka :( :( :(

mi 6 na dzien dzisiejszy tez odpowiada ale nie pisze sie jeszce na 100% bo tak jak wczesniej mowilam troszke nam daleko na hammersmith wiec musimy liczyc na to ze tatus nas podrzuci, a nie wiem czy bedzie mial akurat wolne...

Beatka - tak mi przykro- to wszystko moja wina, mam wyrzutysumienia terazjak tylko wrocisz
z wakacji daj znac i sie spotkamy ponownie, udanego wypoczynku!

juz nie moge sie doczeac kiedy sie spotkamy!

Evoska + fasolka
Maja+ fasolka
Marta+ Alek
Magda + Olivka

JA TEZ ZALUJE,ZE SIE Z WAMI NIE ZOBACZE I NIE POZNAM TAK MILYCH KOBIETEK,ALE NASTEPNYM RAZEM BEDE NA BANK

13.00 06/MAJ/2006
spotkanie na Hammersmith

Evoska + fasolka
Maja+ fasolka
Marta+ Alek
Magda + Olivka
Malvina + Maia

co z reszta????? spotkanie w POSK w 'restauracji' dozo;)))

reklama
No wlasnie Lwica jeszcze byla chetna, ale jakos jej ostatnio nie ma.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.