reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie babeczki!
Malvinko no szkoda wielka, ze Cie nie bylo, mam nadzieje, ze nastepnym razem juz na 100%

Spotkanie sie udalo i super, ze sie dowleklam (nie bylo tak zle ;) )

Dziewczyny super babki z Was!!!

Maja, Ewusia
dzieki wielkie, ze po mnie przyszlyscie no i ze po Primarku chcialo sie wam chodzic ;) :laugh: bo zapomniallam podziekowac ::) Humory Wam dopisuja, jestescie swietne jajcary.

Lwica, Madzia ciesze sie, ze doszlyscie mamusie z was prawdziwe laski, nic nie widac, ze po ciazach. Zadbane, wypoczete :) Oliverek piekny chlopczyk, taki prawdziwy chlopczyk :) Kurcze, zaluje, ze go na rekach nei mialam.
Madzia Olivka przekochana, grzeczniutka pieszczoszka mamusina. Ciekawe, czy sie jej Alek spodobal ;)

Naprawde fajnie mi sie z Wami dziewczyny gadalo i mam nadzieje, ze sie jeszcze nagadam, bo tyle to jak na lekarstwo :p Dobrze, ze choc na chwile dzieci posnely :laugh:

Ok ide sie kapac, a w tym czasie bateria od aparatu sie laduje.

Dziewczyny wszystkie, ktore nei bylu a jest szansa, z esie pojawia, szykowac sie!!!!

reklama
witajcie laski

ja jeszcze nie śpię bo już się dżemnełam jak przyszłam do domku ale zaraz też idę spać

martuska- nie ma sprawy my na zakupy zawsze chetne a to byla czysta przyjemnosc i alek tez wiedzial co sie robi w sklepie ;) bylo superowo jestes przesympatyczna otwarta osobo bylo naprawde fajnie

evoska- jestes poprostu superasna i swietne poczucie humoru nie mozna sie z toba nudzic a smiech masz przeslodki ;D

lwica - pieknie wygladasz olivierek cudowny anioleczek i na grila chetnie :laugh: sie pisze bylo by superasnie w takim milym towarzynstwie

madzia- malenka przeslodka i kochana przytulanka, a ty pieknie wygladasz i przemila osoba z ciebie
dziewczyny dzieki serdeczne za spotkanie i czekam na nastepne z niecierpliwoscia

Oto i zdjecia. tylko z mojego aparatu. Lwica ma jeszcze troche a przede wszystkim jedno najfajniejsze, bo grupowe ;)

Oliverek Lwicy. Pieknie sie usmiechal i wogole kochany z niego forumek ;)
xds7mf.jpg

Madzia z Olivka. Wygladaja jak siostry, a nie mama i cora :laugh:
xds9kn.jpg

Lwica-laska i Oliverek
xdsabr.jpg

Maja i Evoska nasze wspaniale przyszle mamusie, ktore maja sliczne brzusie :laugh:
xdsb37.jpg

Evoska i Madzia z Olivka
xdsdj6.jpg

Lwica z Oliverkiem i ja z Alkiem
xdt3pw.jpg

Maja, Evoska Madzia i Olivia
xdt6df.jpg

Swietne fotki,widac,ze spotkanie sie udalo i bylo wesolo.Jak milo.Polki to piekne kobiety ;D ;D ;D

dokladnie to samo chcialam napisac Maxin!
sliczne dzieciaczki i mamusie piekniusie! Polki to NAPRAWDE piekne kobiety!
super zdjecia!! dzieki Martuska!

Dziewczynki musialam tu zagladnac:)Milo mi was poznac przynajmniej dzieki fotkom:)Mamusie i ich pocieszki oraz przyszle mamusie -wygladacie slicznie.To prawda ze:"Najwiecej witaminy maja polskie dzieczyny..." i sa najpiekniejsze:)I polskie dzieciaczki takze:)Ciesze sie, ze dobrze sie bawilyscie:)
papatki
p.s. nastepnym razem szykujcie duzego busa i zapraszam do mnie:):):)To nie byl zart:)

super fotki :D fajnie ze wams ie spotkanie udalo. ja sie pisze na 100% na nastepne.

reklama
hejka laseczki ;)

bylo naprawde fantastycznie - nie da sie oddac atmosfery panujacej na spotkaniu,
nie da sie tego opisac - przedstawic komus kto tam nie byl
Martuska, Majeczka, Marzenka(Lwiczka) Madziunia - no ja mialysmy przecudny czas
i tu dodam wylacznie od siebie - przed spotkaniem mialam bulgotanie w zoladku -
pewego rodzaju podekscytowanie jak to bedzie - czy bedzie na luzie itp

od pierwsych chwil bylo naturalnie - przesympatycznie!!!!!

pierwsza spotkalam Maje, czekala na mnie na przystanku - potem Martuska z Aleczkem (przekochaniutki)
jak juz znalazlysmy sie w Poskowej restauracyjce dolaczyly Lwica + Olivierek(duzi i grzeczniusi synus mamusi)
z Madzia + Olivia (pieknisia ksieznisia a opalona po pobycie w Polsce ze hej)

oczywiscie rzucalysmy sie sobie w ramiona jakbysmy sie znaly od lat, nie moglysmy sie nagadac, jedna przez druga,
oczywiscie musialy byc opisane relacje porodowe, opisy dzieci, czas wolny jak spedzamy, wybor imion
tysiac tematow, dzieci posnely wszystkie razem, mialysmy czas na pogaduchy;))
pyszne zarelko, co jadlysmy - ja flaczki (bosko-noskie) + pierozki z miesem, Maja- jarzynowa zupka +pierozki z miesem, Martuska - tyko pierozki ale za to ruskie, Magdzia - deserek, Lwiczka - deserek+ jakies piekne miesko to bylo z grzbkami, hi hi hi - spotkanie bylo jak w domku jednym slowem,
nastepnym razem grillek w ogrodku;)

najtrudniej bylo sie rozstac  :-[
bo dziewczyny bez wyjatku przekochane, sliczne, mile, zyczliwe - i smiechu bylo co nie miara!
to beda znajmosci na lata - cudne jest to ze nas dzieci tak lacza

juz teskno mi za Wami
to kiedy nastepne spotkanko???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.