reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej my tez dopisujemy sie do listy, ale bedzie fajnie tyle dzieciaczkow i swietnych mamus :-) Tylko ja nie wiem czy sie nagadam, bo ostatnio Pati nigdzie nie chce zagrzac miejsca, nawet w piaskownicy, tylko biega wszedzie dookola i wszedzie sie wspina, wiec ja musze biegac za nim :-D
maxin+natalka
olis+olivier
anulka+lukasz+olcia
olcia+benji
kasiula matula + emi
evoska + rocco + fasolka
anetka+pati

reklama
Maxin
tu specjalnie do Ciebie kochana bo widze ze przestalas we mnie wierzyc
ja juz w siebie chyba tez!!!!!

dostalam list ze szpitala ze wlasnie 24 w piatek o 12:20 mam pierwsze usg
wiecie co to chyba zlosliwosc losu ze te terminy mnie tak przesladuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scan mam w chelsea wiec ok 30 minut czyli ok 13.00 bede mogla wskoczyc w metro
podejrzewam ze ok 14;00 powinnam sie doczolgac

czy ktos jeszcze tam bedzie ????????????????????

LASECZKI MY TEZ IDZIEMY !!!!!!
SORKI ALE BRAK U MNIE CZASU NA WIEKSZE PISANIE :zawstydzona/y:
GOSCIE GOSCIE :rofl2::rofl2:HEHEEHE
ALE BEDZIEMY NAPEWNO ;)

HEJ!!!

u mnie nareszcie internet dziala ja tez bede tyle mamus nie moglabym sobie odmowic takiego spotkania:-)

maxin+natalka
olis+olivier
anulka+lukasz+olcia
olcia+benji
kasiula matula + emi
evoska + rocco + fasolka
anetka+pati
kallusia+Juleczka
Maja+ Martusia

mamuski czy nie sadzicie ze na plazowanie pogoda nam sie spierdziala?????
a moze tak do kangaroooooo?
przynajmniej na glowy nam nie napada
sama nie wiem
napiszcie co myslicie o tym piateczku
cmokasy Maggusiowe;)

maxin+natalka
olis+olivier
anulka+lukasz+olcia
olcia+benji
kasiula matula + emi
evoska + rocco + fasolka
anetka+pati
kallusia+Juleczka
Maja+ Martusia

ewcia plarza jest pod dachem wiec bedziemy bezpieczne,pogoda nie jestn nam potrzeban bo ta plarza jest w budynku;-):tak::-D

Witam :)
Poszukuję polskiego pediatry w Londynie dla koleżanki, która urodziła parę dni temu synka :tak: Czy macie kogoś godnego polecenia?

pozdrawiam :tak:

reklama
maxin ty juz bylas na tej plazy do ktorej sie wybieramy w piatek moze doradzisz co tam wziac jakies zabawki do piasku to napewno a czy jest tam jakas woda???kocyk czy sa miejsca do siedzienia???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.