reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Canomile etam buntu mowiesz:) heheh moja chyba tez na tym etapie jest:) tylko ze sie jeszcze na podloge nie rzuca ale umie pokazac swoje narwy:) ehh te dzieciaki, my to juz dzisiaj z Kieranem stwierdzilismy ze potrzebujemy super niani ehh juz a ona dopiero 8 miesiecy ma!!! co bedzie dalej!!

Sylwia tak sie zastanawiam, ale wolalabym z jednej strony juz ja odzwyczaic od tego mleczka w srodku nocy.... a Ty jeszcze Nadinke karmisz wnocy, o ktorej dajesz jej ostatni posilek?? a czemu Ty tak pozno spac chodzisz jeeejuuuuuu !!! ja to juz tak 12, najpozniej 1 spie:)

gosia ostatni jest przed spanie Pije mleko okolo 22-23 bo ona zazwyczaj tak pozno chodzii spac bo nie usnie wczesniej Albo jak uda sie usnac jej wczesniej to na snie daje mleko okolo 23 albo jak ja ide spac A pozniej to rano dostaje mleko i sniadanie je

Sylcia ze sie stesknilam??? Mówie prawde. Teskni mi sie za babeczkami z forum bo kazda ma w sobie cos fajnego.
A co do nocnego karmienia to ja juz od 7 miesaca dawalam ostatnia butelke malemu kprzed 21, Młody spał do prawie 8 a jak budzil sie wczesniej a my chcielismy pospac to robilam mu herbatke rumiankowa rano i dosypial do 8.30.

Camomile jesli ma apetyt do dobrze:) znaczy ze jest zdrowy:) dawaj mu jedzonko jak chce tylko wtedy troszke lzejsze mam namysli jeden posilek albo dwa posilki mniej kaloryczne:)hmmm jedni narzekaja ze dzieciak ma apetyt inni ze nie ma, ja bym sie chetnie zamienila na takie z apetytem czasami to mi normalnie juz sil brakuje, tak sie musze nagimnastykowac zeby ja nakarmic....

camomile no kazda za mam jest inna :)) Kazda ma w sobie te inne yhmm ohh i hmm :) Jak z reklamy plusa :)) A z Igorkiem to udalo Ci sie te mleko noca :)) Naprawde superr ze sie tak nauczyl i spal do rana :))

GosiaIgor to miedzy posilkami tez musi buzia ruszac i tylko mi reka pokazuje ze TO chce. A ja mu wciskam owoce bo on juz naprawde DOBRZE wyglada:-)

Camomile ja tez juz bym chciala mala oduczyc od tego mleka o 23 bo martwie sie o jej zebolki, zeby sie nie psuly od tego nocnego karmienia, do tej pory jej dawalam mleczko bo zawsze wiedzialam, ze jak nie dojadla w ciagu dnia to jeszcze ta butla sobie podjadla, ale jak by mi juz tak ladnie zjadala na kolacje to tak o 6, 7 chcialabym jej tylko dawac butle na snie jeszcze, bo jak juz wstanie to butli nie wypije tylko szuka czegos innego a mleczko chcialabym zeby jeszcze pila bo zdrowe:)

reklama
Naprawde dobrzecze Igorek ma apetyt i ze Sophie ma wiekszy Bo to co ja widzialam Co musiala siostra Damiana wyprawiac podczas karmienia to kosmos Naprawde w zyciu bym niechciala tadka niejadka Bo to od zmyslow mozna odejsc

Do góry