reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka i ja się dziś melduję.
U nas był znajomy z córką i wybyliśmy na cały dzionek do Moreau < chyba tak się pisze > i niedaleko są wodospady także dzieciaki się dotleniły i właśnie jestem w trakcie kładzenia spac;-) nie wiem jak Misio ale cosik popłakuje a tak ma dziąsełka popuchnięte więc kto wie czy kolejne ząbki nie idą:confused:

reklama
no to i ja sie melduje:-)my dzis bylismy na wycieczce za Newport w lesie spacerowalismy wzdluz wodospadu,spotkalismy Bozenke i ona nas nakierowala na stary klasztor niedaleko.W sumie to fajowy dzionek dzis.No nic dziewczynki do juterka w takim razie;-)

Hej, hej! My też się poszwędaliśmy i dotleniliśmy ;-)! Pyza zrobiła nam taka jazde w samochodzie (w obie strony), że aż wstyd normalnie :szok:, ale rozumiem Ją, próbowała swoich sił, nie chciała być spięta pasami i siedzieć w jednym miejscu przez tyle czasu :dry:... Ale daliśmy jakoś radę hehehehehehehe... No nic, trza wykąpać Młodą i do węża się w końcu potulać :-p!

Martuana, wszystkiego naj, naj, naj Kochana i jeszcze więcej;-):tak::-D

Spadywuję narazie :sorry2:

KRYCHA cos mnie sie zdaje ze chyba z tego waszego tulania to niedlugo jakis Pyz bedzie hahahahhahahaahhahahahah
no nic.....
ja strzaskana na raka ze szok:(
obejrze film na tvn i spadam do wyrka :)
Majka wykapana zasypia w lozeczku wiec powinnam sie troche zdazyc przespac:)
do jutra:)
i przypominam WTOREK NA 13 TA:)

hej mamuśki, wpadłam zobaczyć, co u Was:) krycha mnie opierniczyła,że nie zaglądam:-D ale ostatnio jakoś czasu brak, a i pogoda dopisuje-nie wiem jak u Was:)
martuana, sto lat!!!
nie nadążam z czytaniem tego, co naskrobałyście:-D

widzę kobietki że wypady udane.to super.ja też spędziłam z małą dzionek na świeżym powietrzu-najpierw spacerek z Camomile i Igorkiem a potem posiedziałyśmy w ogródku. ale ten dzień nie był cały taki sielankowy.w kościele mała zrobiła mi taką scenę:szok::angry: że aż musiałam z nią wyjść.totalna histeria.nie mogłam jej uspokoić.a wszystko pewnie przez to że była niewyspana po nocy i do południa też się nie drzemnęła.:baffled::dry: i zrozum dzieciaka:confused:
Aguś ja tam o wtorku pamiętam-teraz to sprawa priorytetowa:tak:
Aine fajnie że się odezwałaś.zaglądaj częściej;-)
zmykam do wyrka,spokojnej nocy mamusie

reklama
No nam dzien tez minal milusko :))
Aga nic tylko sie teraz smarowac :)) Bidulko solarka sie na razie chyba nie przyda Ale napewno jeszcze skorzystasz :))
A i widze kolezanki sie w jednym miejscu spotkaly kaja cytrus bozenka :)) My sie musimy tez tam wybrac :)
krycha mi mala dzis tez niechciala siedziec w aucie ah tez sie jej nie dziwie bo tak goraco samej niechcialo mi sie siedziec ;/
drozdusia no Ty to masz z malenka No ale jak z kadza kobietka Kazda z nas ma jakies swoje male kaprysy :)) Jeszcze bedzie Ci spala cale noce bez problemu :))
Aine milo ze wpadlas do nas kochana :)) Zapraszamy czesciej :))
Justysia niewiem czy pisalam ale jeszcze raz gratuluje zdania prawka :))

:happy::happy::-);-):tak::-D:happy2::happy2::-):happy::-D jakie te emotikony dziwne :))

Martuanko Sto latek kochana !!! <3

No nic ide spac Buziaczki kochane :)) Dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
Do góry