reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam. Znów maruda mi buczy:-( Normalnie brakuje mi już cierpliwości. Spać mu się chce ale zawsze ma coś do zrobienia. Czasami się zastanawiam czy on ADHD nie ma(tfu tfu). A co jego pawiowania to mu się leje nawet jak po jedzeniu go przetrzymam koło godziny co do łatwych nie należy:baffled:

reklama
Drogie mamy znacie jakies przepisy na dobre salatki ? Moj D ma dzis urodziny i sie pytal czy nie zrobilabym jakis salatek i tak mam kilka pomyslow ale myslalam nad czyms nowym ... :)
Natinke salatka ktora u Ciebie jadalam byla pyszna ... Taka z ryzem o ile teraz dobrze pamietam Taka niby slodka niby gorzka jakby orzechy wloskie w niej byly :)) Bardzo dobra :)

mój Bąbel też kiepsko spał i marudził całą noc.. jakaś pełnia czy cóś:nerd::crazy:

a ja kurczęta nie zdążyłam posmakować żadnej sałatki u natinke:baffled:

camomile a może zmniejsz mu porcje jedzenia i dawaj troszkę mniej a częściej:confused:

olivco przypomniało mi się powiedzenie Włochów, że goście są ja ryby... po trzech dniach zaczynają śmierdzieć:nerd::happy::szok::-D:-D

sylcia -- justysia robi fajną sałatkę z tortellini na pewno poda ci przepis:tak:

witajcie... ja z rana w biegu- po jakies zakupy itd...:p
dziekuje za zaproszenie na pogaduchy:)

wczoraj z Kubus sie troszke popsul:/ ciagle plakal o nic:/ a na rekach to juz w ogole nie chcial byc:/ niby fajnie- ale to chyba normalne nie jest:/ :p
ale dzisiaj juz jest w porzadku- ciagle spi... :p

Sylcia sorki ze tak pozno i nie wiem czy zdazysz:sorry2:
kup tortelini ze szpinakiem w srodku, pomidory ,ogorka ,salate ,i kukurydze. ugotuj tortelini, pokroj warzywa, dodaj majonezu troche smietany dopraw piprzem sola i wymieszaj koniec robi sie ja w 15 minut

nastepna to: kup 2 zupki chinskie lagodna i ostra pokrusz makaron do miseczki wsyp przyprawy ktore sa do zupki dolaczone dodaj papryki czerwonej lub zoltej pomidora kukurydze ogorka i wymieszaj tez jest pycha makaron zrobi sie mjiekki pod wplywem warzyw :) to tyle z salatek blyskawicznych :tak:

musze sie wam pochwalic dostaklam telefonik nowy cud malina !!!!!!!!!:-):-D:-):-D

a gdzie to nasza aine zniknęła:confused: pewnie kawkuje no stop z dubliniankami :-D:-D

A właśnie że Was czytam regularnie:-)Tylko nie piszę, bo myślałam, ze już zapomniałyście, a tu proszę, kochana ms. marple mnie wspomina:-) A co do kawkowania, to owszem, rozkręciło się!:-D I o to chodzi!:-)

justysia, śliczny pokoik!!

Czesc mamusie
Ja mam wkoncu chwilke zeby usiasc na tylku
torcik juz jest jeszcze serniczek sie piecze zakaski zrobie wieczorkiem no i zostanie mi juz tylko modlic sie o pogode

Justysia sliczny pokoik

reklama
hejka,wkoncu chwilka dla siebie ;)jak to dobrze miec kolezanke,ktora porwie rozbykane dziecko na podwórko :) adusia spi wiec szybko cos tu naskrobie :)
justysia super ten pokoik :)),ale wlasnie powiedzialam ci to osobiscie hehe!!!
ania pewnie,ze o Tobie pamietamy!!!pisz jaknajwiecej !!!
olivca co to wogole za rodzinka?? czy oni nie maja wyobrazni??po co oni ci sie zwalili na glowe z dzieciakami zaraz po porodzie???zamiast zajmowac sie malenstwem ,musisz latac nad nimi???szokkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
camomile współczuje :(((
sylcia ta salatka byla z ryzem ,z ananasem,rodzynkami,orzechami i gotowanym kurczkiem,połączona majonezem :)
bozenka nie zdazylas spróbowac sałatki bo za szybko od nas ucieklas:((dobrze,ze chociaz torcika spróbowałaś!!!
ahhh mala jeszcze spi to zdaze sobie katalog avonka przegladnac!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry