reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hahaha Bozenko ja spakowalam do szpitala uniwersalne spioszki i body a na wyjscie i dla chlopca i dla dziewczynki hahhah a co:):):):) nigdy nie wiadomo:)
Martus ja tak bezczelnie musze ci sie narzucic ale wiesz.....moj Andrzej juz zarosl hehehhe i ciekawa jestem czy przywiozlas nozyczki?????bo wiesz jakbys miala czas kiedys po poludniu to my chetnie na kawke ze strzyzeniem bysmy wpadli:):):):)

reklama
Dzień dobry!!!! Miłego dnia życzę... Później zaglądnę, paaaaaa :sorry2:

Po rodzinnej niedzieli wracam na "łono" forum hahahahahahahahahahahaha :-D:-D:-D...

U mnie standardowo z problemami. Znów nam się wizyta w szpitalu kłania ale nie widzę sensu iść do tych konowałów!!!Przetrzymają nas 4 godz po czym stwierdzą że wszystko jest ok a ja wiem że nie jest:-( A do Dublina jechać po to żeby Pączusiowi nóżkę obejrzeli jak już jest po ptokach??:baffled: Normalnie załamka:-(

Ło rajuśko... A co to się stało Igorkowi???? Widzę, że byłaś później na forum, więc w szpitalu Was nie zostawili... Wszystko w porządalu???

Aga_irlandia, super pościel, ja też mam 3 komplety żółtych poszewek - bardzo lubię ten kolorek hihihihihihi :tak:! A jak się czujesz? Bo widzę, że ogólnie jesteś już przygotowana do porodu :-)! A może teraz czekasz na Natinke18? ;-)

Justysia21, hmmm... Troszkę jestem spóźniona, ale WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI I ROCZNICY ŚLUBU I ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI, WYTRWAŁOŚCI I CIERPLIWOŚCI!!!!!!!!!!! A @ nie zazdroszczę, zwłaszcza pierwszej po porodzie :baffled:!

olivco a gdzie twoje fotki pokoiku?

No właśnie? Ładnie prosimy ;-)...

Ms.Marple, weksmitowaliście Bąbla do drugiego pokoju czy to jeszcze przed Wami? Jak Wasze nocki?

Zmykam na śniadanko :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trzeci raz zaczynam posta, ale juz najkrocej jak potrafie bo nie mam szczypty cierpliwosci na ten internet-eircom i ich 7mb, to tak jak nasza telekomunikacja-telekompromitacja:angry:
Justys sto lat sto lat sto lat, samych takich latek jak ten pierwszy roczek-obfitych w szczesliwe przezycia:happy2:i tak jak jedna z mam napisala ani sie nie obejrzysz i bedzie 5,10,15 latek bo przy ukochanej osobie to czas leci jak szalony:tak:
Jasne ze wysle wam zdjecia ale nie pokoiku tylko kaciku dzieciecego, bo jakos nie uzgodnilismy tego wczesniej, dla mnie bylo oczywiste ze single room jest dla Maji a tu tatus poprzestawial wszystko na swoj gabinet do studiowania b:cool2:o jakos stracilismy nadzieje ze z naszej fasolki bedzie aniolek a N.ma bardzo napiety grafik z egzaminami ale obiecal ze to tylko do konca grudnia:sorry2: Takze przez pierwsze kilka miesiecy mala bedzie z nami w sypialni ale kategorycznie w swoim i tylko swoim lozeczku:tak:

dzien doberek :):):):):)

a na sierpniowkach jest juz pierwsze dzieciatko:):):):) teraz juz zaczna sie sypac dziewuszki hehehhe

Krycha ja do porodu gotowa.....skurczyki mnie codziennie juz lapia ale nieregularne wiec tylko czekac pozostaje.....juz mi chyba duzo nie zostalo:) no ale ze 2 tyg to bym jeszcze chciala pochodzic coby terminowe dziecko bylo jednak:)poczekamy zobaczymy....przygotowana jestem wiec to tylko kwestia czasu....
dzis znowu sie tak dziwnie czuje...ech.....chyba ten porod zaczyna za mna powoli kroczyc hahhahahah....musze sie bardzo obserwowac bo ze mna to nigdy nic nie wiadomo:):):)

dobra zycze wszystkim milego dnia
uciekam posprzatac i ugotowac jakis obiadek bo pozniej z A jade te prawko wyrobic....
tak wiec kochane jakby mnie nie bylo to sie nie martwcie....jakbym wyladowala w szpitalu napewno smska ktorejs wysle.....:)

Cześc Dziewczyny pisze tutaj pierwszy raz.Mam do was 2 pytanka.Jak w limerick lekarze podchodza do łożyska przodujacego i czy przy cesarskim cięciu może byc obecny partner.Z góry dziękuje.

Wpadlam powiedziec DZIEN DOBRY i znikam wczoraj mialam wkomcu meza w domu przez caly dzionek i sie troche rozleniwilam a teraz trzeba chalupke do pozadku doprowadzic
To znikam pa pa

wróciłam:-D
zdrzemnęłam się trochę z Bąblem chociaż dzisiaj i wczoraj spał ładnie:tak::tak:
krycha z eksmisją troszkę poczekamy bo teraz niedługo jedziemy na urlop a jak wrócimy to przyjadą dziewczyny na wakacje i zajmą nam pokój tak więc eksmisja odroczona:-D

dzisiaj musimy kupić bramkę-- bo wczoraj Bąbel zaczął się wdrapywać na schody:dry:

olivco twój N. ma rację, będzie miał gdzie się uczyć w spokoju:tak: bo przez ok rok dzidzia powinna spać w łóżeczku w twojej sypialni:tak::tak::-D
i tak będziesz kilka razy w nocy się budziła, żeby spojrzeć czy wszystko Ok i czy oddycha:tak:
ostatnio rozmawiałyśmy z justysią na ten temat i doszłyśmy do wniosku, że chyba większość mamuś tak ma:-D

aga życzę ci jeszcze doczekać tych 2 tygodni w spokoju i dwupaku, chociaż wtedy mnie ominie ta przyjemność bo będę w PL:nerd:

aniafasolka nie wiem, bo zawsze babka robiła skan z zasznurowanymi ustami i niczego nie mogliśmy się dowiedzieć z tego co tam widzi:dry: tak, że nawet wagi dziecka dowiedziałam się dopiero po porodzie:dry: łożysko obejrzała mi tylko dr w dublińskiej polskiej przychodni

alex u mnie zawsze sajgon w domu po weekendzie też się muszę zabrać za sprzątanie:cool2: ale chęci gdzieś się zawieruszyły;-)

Ostatnia edycja:
dziendoberek!!!!!!!!!
Aga Ty czekaj grzecznie na termin :tak:
Olivca pospiesz ruchy z tymi fotkami pokoiku :tak:
ja mam dzisiaj troche zalatwiania do banku trza jechac i do mieszkaniowki wiec zegnam sie jak narazie ;-)

reklama
Dzien doberek,w koncu upaly trochę zelżaly,ale z kolei burze się szykują w Pl...Dziewczynki mam pytanko,czy piwo Desperados z tequilą jest juz moze w Irlandii dostępne?bo Rafał się tak rozsmakowal,ze nie wiem,jak bez niego przezyje,hihihi.

Do góry