reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

niestety Megan mój mąż ten weekend pracuje i do tego na nocną zmianę(cokolwiek to oznacza;-)) także wieczory i noce samotne.a raczej z marudzącą i budzącą się co godzinę Laurą:-(. Moja maruda miała dzisiaj swój debiut pod prysznicem.nie chciało mi się napuszczać wody do jej wanienki, z której zresztą wyrasta więc zabrałam ją ze sobą.przynajmniej obie wykąpałyśmy się za jednym razem.a ile miałyśmy frajdy:-D niech się przyzwyczaja bo nie mamy wanny więc wkrótce pozostanie jej tylko showerek.zmykam na jakiś czas troszku poczytać.potem pewnie jeszcze zajrzę

reklama
Po milusim dniu życzę Wam słodkich snów, a wakacjującym się bezpiecznej podróży i udanego wypoczynku :sorry2:!!!

Ps. Nadal czuję się do D :unsure:... Oby ta noc nie była tak twórcza i wyczerpująca jak wczorajsza... Zmykam kurować się snem, papatki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej babki
wyjeżdżającym życzę udanego urlopu, wypoczywajcie dziewczynki bo się wam należny:tak::tak::-D:-D papatki wpadajcie czasem do nas bo tu pustki się robią:nerd:

krycha kuruj się dziewczyno:tak: wyślę ci na priv link do namiotu;-)

Dobra babeczki, to ja już oficjalnie się żegnam:-) walizki popakowane, chatka posprzątana, jeszcze kąpiel i ziuuum:-) do poklikania-jeśli uda mi się gdzieś neta dorwać, bo niestety moja matula niereformowalna w tym temacie:-D buziaki!!!:-)

hejka lasencje:)
moj maz nie mial tego egzaminu bo jak sie okazalo Olivca jakos nie do konca go zapisala:):):):) no ale nic takiego sie nie stalo zapisalam go ponownie i ma egzamin we wtorek:) oby teraz bylo ok bo dalej maila nie dostalam potwierdzajacego ale numer specjalny mam:)

no i przy okazji ogladalismy wozki.....i moj maz wlasciwie juz zdecydowal ale ja musze jakos opinii poszuklac o nim......nie umiem wklejac linkow ale to wozek z mohercare ich firmy ten taki czerwono-czarny na 3 kolach( podobno lepszy bo dmuchane kola niz te na 4 bo te mniejsze kolka plastikowe) jak sie wejdzie na ich strone i na wozki to jest ten z napisem nowosc mychoise....cena 399 euro......moze jakies opinie dziewczyny co???????????????????????????

no wlasnie nie Bozenko...ten wozek mozna fajnie regulowac ze przodem lub tylem do kierunku jazdy montujesz:) na plasko jak jest to gleboki a pod kontem to spacerowka:):):):)
moj A stwierdzil ze chyba ten wybierzemy....leciutko sie prowadzi i wogole....pani nam go dzis prezentowala.....a fotelika nie chce bo nie potzrebuje bo mam juz chiccco od 0-10 kg:):):):) i kolejny to juz mi nie potrzebny:) tylko te 3 kola.....ja nie przekonana jestem jeszcze .....
mysle ze gstone pewnie cos powie na ten temat bo z tego co pamietam to wie duzo na temat wozkow.....a ja jak pierwistka sie czuje bo za czasow moich dziewczyn to nie mielismy takiego wyboru:(

właśnie oglądałam ten wózeczek.też nigdy nie byłam przekonana do trzech kół ale ogólnie jest ładny i wygląda na solidny.zmykam spać bo trochę się zasiedziałam a jutro znowu będę narzekać że się nie wyspałam.spokojnej nocy mamcie:-)

Witam!!! Ja dziś na nogah od 5.00, ale dla odmiany przynajmniej pospałam i nie czuję się taka zmęczona!!! Dzień mamy zaplanowany bardzo leniwy, z naciskiem na BARDZO, więc mam zamiar jeszcze pospać w dzień! No i najważniejsze, że Oliwka jak padła o 22.00 tak spała nieprzerwanie 4 h, więc odespałam troszkę ;-)! Czuję się nie co lepiej :sorry2:...

Aga_irlandia, nie mam zielonego pojęcia jak ten wózek wyglądą w realu, z resztą nic nie wiem na jego temat... A gdzie Ty masz tam 3 koła? Bo ja z przodu widzę 2 małe :confused:, chyba, że nie wyspana jestem i głupoty teraz piszę... Szczerze mówiąc mi się osobiście nie podoba, ale ja po prostu gustuję w innych wózkach i to Wam ma się podobać, nie ;-)? Zaletą na pewno jest przekładane siedzisko, czego mi brakuje w moim pojeździe... Masz rację, Gastone orientuje się lepiej w tych klockach, pewnie Ci pomoże!!!!

Dobrze, Martuana, że się w końcu odezwałaś, bo ja już myślałam, że na porodówce rozpakowana leżysz :-D:-D:-D! Nie rób nam tego więcej, bo my z nerwów posiwiejemy :-p:tak:...

Zmykam na gorąco herbatkę i pod kocyk, miłego dnia Wam życzę i gorąco pozdrawiam :-)

... i jeszcze mam okres...

reklama
hahahah jak sie fajnie rozjuszyla!! Nie moge haha Kochana mozna tak sadzic bo my o tobie za wiele nie wiemy ( a tym bardziej my kobitki z Ennis).Chetnie sie spotkam i Beata tez napewno tylko musimy jdnak poczekac az skonczy sie wakayjny czs, bo Beata dzis do Pl leci a ja szukam domciu wiec bede miala przeprowadzke na glowie.Ale jak sie wakacje skoncza to dla nas tez koniec wakacji!! Nie ma ze boli.Dziewuchy w limericku sie spotykaja a my? Wstyd!A jest nas tylko trzy!!! A moze masz jakas kumpelke co by sie do nas wdrozyla??
Ide ogladac jakis filmik, mezu na zakupy pojechal sam, dziecie spi a ja zdycham bo mam @....
A mikimauro wysylam do ciebie zaproszenie na nk mam nadzieje ze to ty hahah Ja cie kojarze, wiem jak wygladasz i kojarze twoje dzieciaki.Nawet pamietam jak w ciazy bylas hihi
no jak to ???? Ty mnie znasz ???? Zaraz zerkam na NK.
To ja się przyznam ze znam Beate, ale nie wiem czy mnie kobitka kojarzy, miałam raz przyjemność robienia pazurków u niej:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry