reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Beatko spokojnej podrozy!!
Martucha ja tez jechalam autem do pl i jest rewelka w tym roku tez autem!!!
Bunt 2 latka...wszystko jest nie mama jest beee i caly swiat jest przeciwko niej!!!!
a ja walcze wlasnie w kuchnii!!
a i w adamsie jest wyprzedaz kup jedno drugie gratis!!!
jakis chaos w tej wypowiedzi ale wiecie o co chodzi

reklama
To ja teraz przezywam bunt 14 latki :-D:-D:-D....wpadlam tylko na chwilke sie porzegnac i lece konczyc pakowanie. Odezwe sie z PL papapapapa......
Milego urlopiku imam nadzieje ze jak juz przyjedziesz bedew nowym domku to mnie odwiedzisz ;-) W koncu za malomnie odwiedzasz, dziewuchy tak czsto sie spotykaja a my co? Dwa lenie! A i mamy jeszcze Mikimauro ale cos wstydliwa chyba kobitka, bo nawet rzadko zaglada...
Beatko spokojnej podrozy!!
Martucha ja tez jechalam autem do pl i jest rewelka w tym roku tez autem!!!
Bunt 2 latka...wszystko jest nie mama jest beee i caly swiat jest przeciwko niej!!!!
a ja walcze wlasnie w kuchnii!!
a i w adamsie jest wyprzedaz kup jedno drugie gratis!!!
jakis chaos w tej wypowiedzi ale wiecie o co chodzi

Je poprzednie dwa razy tez bylam autem i nastepny tez.Lubie podroz autem pomimo iz troche to trwa, ale przynajmniej na swoim a wlasciwie w swoim hih i kiedy chcesz masz przystanek.A poza tym zawsze udaje sie cos zobaczyc, bo na chwile zbaczamy z trasy ;-)
Co do buntu Megan to wiem o czym mowisz, wlsciwie nie ma przerwy u mnie , od roku ciagle wszystko prawie na nie i mama jest be.U mnie teraz doszlo zaczepianie innych dzieci, rzucanie w nich zabwkami.Nie wiem co sie dzieje z tym moim aniolkiem, chyba mu rogi rosna!

Milego urlopiku imam nadzieje ze jak juz przyjedziesz bedew nowym domku to mnie odwiedzisz ;-) W koncu za malomnie odwiedzasz, dziewuchy tak czsto sie spotykaja a my co? Dwa lenie! A i mamy jeszcze Mikimauro ale cos wstydliwa chyba kobitka, bo nawet rzadko zaglada...

Je poprzednie dwa razy tez bylam autem i nastepny tez.Lubie podroz autem pomimo iz troche to trwa, ale przynajmniej na swoim a wlasciwie w swoim hih i kiedy chcesz masz przystanek.A poza tym zawsze udaje sie cos zobaczyc, bo na chwile zbaczamy z trasy ;-)
Co do buntu Megan to wiem o czym mowisz, wlsciwie nie ma przerwy u mnie , od roku ciagle wszystko prawie na nie i mama jest be.U mnie teraz doszlo zaczepianie innych dzieci, rzucanie w nich zabwkami.Nie wiem co sie dzieje z tym moim aniolkiem, chyba mu rogi rosna!
właśnie dostałam rękawiczką w twarz- przyjmuje pojedynek:-D:-D:-Dja nie śmiała ??????? ok- zapraszam wszystkie mamuśki z Ennis na pogaduchy i kawke [ chyba nie jest Was ze 100:-D:-D:-D]ja wstydliwa normalnie niedaruje Ci:-p:-p:-p

A propo wyprawy do Polski autkiem też się p[rzymieżamy, ale mam sporo obaw, tak więc będę Was podczytywać [ jak to codziennie robie] i postaram się częściej udzielać;-);-);-)
a i jak się już spotkamy to chętnie posłucham rad co do 2-latki bo moja anielica również rogów dostała [ to chyba jakaś tutejsza choroba] :-D:-D:-D:-D
pozdrawiam Was mamuśki i pędzę do Maxa bo beczy , już pewnie Majka mu dokucza

....ja wstydliwa- nie daruje :-D:-D:-D:-D....

hahahah jak sie fajnie rozjuszyla!! Nie moge haha Kochana mozna tak sadzic bo my o tobie za wiele nie wiemy ( a tym bardziej my kobitki z Ennis).Chetnie sie spotkam i Beata tez napewno tylko musimy jdnak poczekac az skonczy sie wakayjny czs, bo Beata dzis do Pl leci a ja szukam domciu wiec bede miala przeprowadzke na glowie.Ale jak sie wakacje skoncza to dla nas tez koniec wakacji!! Nie ma ze boli.Dziewuchy w limericku sie spotykaja a my? Wstyd!A jest nas tylko trzy!!! A moze masz jakas kumpelke co by sie do nas wdrozyla??
Ide ogladac jakis filmik, mezu na zakupy pojechal sam, dziecie spi a ja zdycham bo mam @....
A mikimauro wysylam do ciebie zaproszenie na nk mam nadzieje ze to ty hahah Ja cie kojarze, wiem jak wygladasz i kojarze twoje dzieciaki.Nawet pamietam jak w ciazy bylas hihi

ja nadal w garach!!
pozdrawiam nowa mame!!a wlasciwie mame z duzym doswiadczeniem 4 dzieci to nie lada cierpliwosc jest potrzebna!!!
co do bunyu ja mam w domu dzisiaj i bunt Susi i Caroline i tak sobie pomyslalam ze ja tez sie zbuntuje i co wtedy???
tatus w pracy ciekawe jakby sobie one z moim buntem poradzily????wracam do sprzatania kuchnii ale poczytuje!!!
a co do jazdy to nie ma nic lepszego tym bardziej ze jedziemy drugi raz i ja drugi raz jestem w ciazy!!!latanie w ciazy na zdrowie mi nie wyszly za to prom,.,,pospalam pojadlam dalej pospalam i tak mi zlecialo 18 godzin no i za susi biegalam bo wtedy nauczyla sie chodzic!!!teraz juz nie wyobrazam sobie latania

Ania milych wakacji zycze!!eee w Pl o nas zapomnisz i bedziesz sie cieszyla rodzinka!!

Eeee, ja taka nie jestem, że zapominam:-)

Dobra, lecę chatkę ogarnąć. Mała z Rafałem i teściową jeszcze po Dublinie łażą i zwiedzają, teraz są w jakimś zamku, cholera wie jakim , hihiih. papapa, zajrzę potem...

reklama
a u mnie balagan na calego!zmeczona troche jestem szykowaniem i jeszcze porzadki niezrobione chyba bede robic w nocy bo jutro chce juz miec tylko szykowanie stolu i dziewczynek!
dzisiaj mi sie pisanie wlaczylo za to Wy dziewczynki nawalacie pewnie dlatego ze czesc ma mezow w domu!

Do góry