reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Nam landlord opuscil 150 e po pol roku mieszkamia ale 20 e wstydziliby sie wogole proponowac cos takiego

No dobra dziewczynki ja sie chyba juz dzisiaj z wami pozegnam bo chyba nie zdaze jutro powiedziec wam dzien dobry no to do napisania po powrocie i mam nadzieje ze do zobaczenia ( wkoncu )

reklama
co tu tak puściutko?malutka śpi,mój T w pracy więc pełen relaksik.cały wieczór tylko dla mnie:tak: tylko muszę skoczyć do kuchni po jakąś paszę,potem szybki showerek,wyrko i książka:-)

ja już jestem po showerku:-DPączuś śpi a ja tylko zobacze co w tv i po filmie do lożeczka:cool2: Rano trzeba wstać a u mnie to nie taka łatwa sprawa:sorry:

A właśnie. Słyszałam coś o jakiejś imprezce u Megan i co? Już jest po??:confused:

ja tam nic nie wiem o imprezce.w każdym razie na żadnej nie byłam.a mała znowu bardzo niespokojnie śpi.noc znowu będzie bez rewelacji

Gastone i jak ogladanie chalupki? A gdzie to wlasciwie sie przenosisz? uuuu 20 e to moze jednak sie zastanowisz i zostaniesz na starym....na waciki bedziesz miala hahahaha.....wstydzili by sie 20e znizacz.....od 100e mozna negocjowac znizki....tak jak mowisz....w Ennis pelno domow do wynajecia
Beacia chalupke ogladam jutro dopiero.A chalupka jest na Ballybeg, niedaleko od ciebie to jakby mi sie udalo moglabys mnie odwiedzac ihhi.Za world of wonder na rondzie jedziesz prosto i to pierwsza w lewo.Tam sa duze domy wolnostojace, i potem skrecasz w prawo do takiegi lasku, ktory sie nazywa silvergrove.I to tam :-) ale znajac moje sczescie jak jestem czyms podjarana to zazwyczaj klaapa...

Dobranoc spiochy :sorry:

Beacia chalupke ogladam jutro dopiero.A chalupka jest na Ballybeg, niedaleko od ciebie to jakby mi sie udalo moglabys mnie odwiedzac ihhi.Za world of wonder na rondzie jedziesz prosto i to pierwsza w lewo.Tam sa duze domy wolnostojace, i potem skrecasz w prawo do takiegi lasku, ktory sie nazywa silvergrove.I to tam :-) ale znajac moje sczescie jak jestem czyms podjarana to zazwyczaj klaapa...

Dobranoc spiochy :sorry:
No to niedaleko :)...a mam nadzieje ze sie wam uda, w tych czasach chalupki miesiacami stoja puste wiec trzymam kciuki zeby sie udalo :tak:

reklama
A ja jeszcze nie śpię,szok:szok: i nawet mi się powieki nie kleją!odkąd przyleciała teściowa, kładę się spać ok. 5 nad ranem , a wstaję o 13:00:zawstydzona/y: No ale ona się upiera, że mam korzystać, hihi. Kochana jest:-)
Oooo, już ptaszki śpiewają za oknem:-)
Gastone, trzymam kciuki za dzisiejsze oglądanie domku:-)
Mam nadzieję mamuśki, że noc przebiega spokojnie a dzieciaczki dadzą Wam się wyspać:-)Moja Natalka w pierwszych miesiącach dawała czadu, ale odkąd skończyła 3 miechy, zaczęła przesypiać całą noc:-)
Ok, spadam MTV pooglądać:-D bo mi się nudzi, hihih. Papatki:-)

Do góry