reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej babeczki.jesteśmy już z powrotem.a więc-15 tydzień,wszystko w porządku,widzieliśmy maluszka na usg a przy pobraniu krwi jak zwykle samoloty.i jeszcze jedno co bardzo mnie zaszokowało-babka powiedziała że na 80% będziemy mieli boya!szok bo oni za bardzo nie śpieszą się z określeniem płci.ale musiała być dość pewna skoro powiedziała.spotkałam agę na mieście więc dowiedziała się jako pierwsza:-) spadam robić obiadek a potem sporządzę mój nowy suwaczek.na szmatki oczywiście się wybieram.do popisania potem

hej babeczki.jesteśmy już z powrotem.a więc-15 tydzień,wszystko w porządku,widzieliśmy maluszka na usg a przy pobraniu krwi jak zwykle samoloty.i jeszcze jedno co bardzo mnie zaszokowało-babka powiedziała że na 80% będziemy mieli boya!szok bo oni za bardzo nie śpieszą się z określeniem płci.ale musiała być dość pewna skoro powiedziała.spotkałam agę na mieście więc dowiedziała się jako pierwsza:-) spadam robić obiadek a potem sporządzę mój nowy suwaczek.na szmatki oczywiście się wybieram.do popisania potem

No to ssssuuuuuuppppppeeeerrrrrr :-D:-D:-D!!! I kolejna parka będzie heh... A co do lumpka jutro, to musimy się tylko zgadać na którą godzinkę ;-)...

Moje dziecię wstało o 13.00 :szok: :-D, spała od 10.30 i miała dwie przerwy na cyca - szok, ale wstała w świetnym humorze, zupełnie inna Pyzunia :-)

ale super wieści na osłodę nowego tygodnia, :tak:
szok , że ci powiedzieli tak szybko :szok:

no i boy, twój M chyba zadowolony z juniora?:-D:-D:-D

obejrzyjcie śmieszka
http://www.joemonster.org/filmy/17029/Dziecko_smieje_sie_z_gry

Ostatnia edycja:
No to ssssuuuuuuppppppeeeerrrrrr :-D:-D:-D!!! I kolejna parka będzie heh... A co do lumpka jutro, to musimy się tylko zgadać na którą godzinkę ;-)...

Moje dziecię wstało o 13.00 :szok: :-D, spała od 10.30 i miała dwie przerwy na cyca - szok, ale wstała w świetnym humorze, zupełnie inna Pyzunia :-)

to dobrze że mała ma humorek.więc zapraszam jeśli nadal masz ochotę.i jak co to zgarnij camomile.nie wiem co z tymi dzieciakami.Laura od dwóch dni jest obrażona na jedzenie.ale trudno.nie wmuszam.przed chwilą wypięła się na obiad,pomarudziła i zasnęła więc chwila spokoju.może potem coś skubnie

ms.marple- T oczywiście zadowolony ale mówi że musi oswoić się z myślą że będzie chłopak.on zawsze wmawiał sobie i innym że umie robić tylko dziewczynki.a tu niespodzianka.ja to jeszcze tak na dwa razy podchodzę do tej wiadomości.jak drugi raz potwierdzą to już uwierzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciągle zapominam zapytać czy któraś z was był w sklepie z zabawkami obok aldi na dublin rd?

dziewuszki jeśli mi się uda to chętnie wpadnę jutro do miasta:tak:

reklama
Drozdusia moje gratulacje;-):-) Igorek będzie miał kolegę w centrum:-DSuper!!

Pączuś właśnie zasnął ale od wczoraj urządza mi takie koncerty,że szok. :szok: Zjadł kaszkę z wielkim płaczem i zasnął.:-D

Krycha to wybieramy sie do Drozdusi?? Widziałam zaproszenie:tak:

Do góry