K
krycha
Gość
Wracam 6 sierpnia
Sporo :-), to sobie wypoczniesz... I chyba faktycznie będzie tu dużo cieszej jak tak prawie wszystkie powyjeżdżają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wracam 6 sierpnia
Alex2339, udanego wypoczynku życzę i bezpiecznej podróży, w obie strony (!!!) !!! Wracaj do nas cała i wypoczęta!!!
hej babeczki.jesteśmy już z powrotem.a więc-15 tydzień,wszystko w porządku,widzieliśmy maluszka na usg a przy pobraniu krwi jak zwykle samoloty.i jeszcze jedno co bardzo mnie zaszokowało-babka powiedziała że na 80% będziemy mieli boya!szok bo oni za bardzo nie śpieszą się z określeniem płci.ale musiała być dość pewna skoro powiedziała.spotkałam agę na mieście więc dowiedziała się jako pierwsza:-) spadam robić obiadek a potem sporządzę mój nowy suwaczek.na szmatki oczywiście się wybieram.do popisania potem
ale super wieści na osłodę nowego tygodnia,hej babeczki.jesteśmy już z powrotem.a więc-15 tydzień,wszystko w porządku,widzieliśmy maluszka na usg a przy pobraniu krwi jak zwykle samoloty.i jeszcze jedno co bardzo mnie zaszokowało-babka powiedziała że na 80% będziemy mieli boya!szok bo oni za bardzo nie śpieszą się z określeniem płci.ale musiała być dość pewna skoro powiedziała.spotkałam agę na mieście więc dowiedziała się jako pierwsza:-) spadam robić obiadek a potem sporządzę mój nowy suwaczek.na szmatki oczywiście się wybieram.do popisania potem
No to ssssuuuuuuppppppeeeerrrrrr !!! I kolejna parka będzie heh... A co do lumpka jutro, to musimy się tylko zgadać na którą godzinkę ;-)...
Moje dziecię wstało o 13.00 , spała od 10.30 i miała dwie przerwy na cyca - szok, ale wstała w świetnym humorze, zupełnie inna Pyzunia :-)