reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek.jak tam mamusiowe nocki?moja bez rewelacji.malutka strasznie się kręciła przez co ja zamiast spać co chwila do niej zaglądałam czy się nie obudziła:-( no cóż zrobić.trzeba przetrwać.mam tylko nadzieję że jak pojawi się drugi bąbelek to zacznie spać spokojniej bo wtedy będzie trzeba wystawić jej łóżeczko do drugiego pokoju a nie uśmiecha mi się co chwila do niej biegać...no nic.zmykam na małe śniadanko a potem szturmujemy z laskami lumpek.to będzie jak walka o ogień:-D takie jesteśmy napalone

reklama
dzien dobry:)

hahaha drozduzia napalaone powiadasz:)wczoraj bylo wogole zamkniete:)

ja tez sie szykuje bo dzis szczepienie werki Adasia na roxtown:)tak wiec kobiety moze wpadniemy na siebie w miescie :) bo jak juz tam bedziemy to i miasto zaliczymy:)

milego dnia....

ja tez sie witam.... my tez na szczepienie ale tu na dooradoyle mamy wiec bliko.... ja wczoraj w lumpku byla i kupilam niuni przesliczna sukienke.... taka typowo wyjsciowa.... piekana jest.....:tak:
milego dzionka i udanych zakupkow :)

dzień doberek
babki już pewnie w centrum
a u mnie parking pusty muszę się zorientować gdzie się podziało auto:wściekła/y:

gastone
miłych łowów

aine
ło matko a co ty porabiasz w nocy kobieto tv oglądasz?:-D:-D
wybacz, że tak pojadę ale ja mam takich sąsiadów którzy prowadzą nocny tryb życia i mnie szlag trafia ja ryczą telewizorem albo imprezują do 5rano, przez chwilę się zastanawiałam czy to aby ludzie są a nie jakieś cyborgi?:eek: bo o którejkolwiek godzinie bym nie wstawała do karmienia to ich słyszałam:eek:

Witam!!! My już po zakupach, nic nie było... Hm... Ale umówiłyśmy się jeszcze koło 13.00, może wtedy cosik będzie :sorry:! Tak swoją drogą ciekawe kiedy oni dostawy mają... Może jednak Ms.Marple dołączysz do nas??? Drozdusia, sierota jedna ze mnie no, dysk miałam dla Ciebie!!! Przypomnij mi żebym Ci go dała jak się spotkamy, mam go cały czas spakowanego! Camomile, a dla Ciebie wezmę śpiowrek, kukniesz sobie czy Ci pasi ;-)!!! Aaaaa, idziemy później na jakiś spacerek???? Pogoda śliczna, już wskoczyłam w kieckę hihihihihihihi... Aine, widzisz, jak chcesz sobie z nami więcej poklepać to musisz wcześniej wstwać :-p:-D!!! A tak szczerze pisząc to fajnie Ci, że możesz się wyspać...

reklama
Czesc dziewczyni:-)wpadam na chwilke,korzystam z internetu u siostry;-)ja jak na rzaie nie bede miala z wami kontaktu bo Jula zalala laptopa kawa i niewiadomo czy da sie go odratowac,a pozatym to na nowym mieszkaniu jeszcze niema internretu.Ale zapraszam na parapetowe w piatek:tak:mysle ze tak kolo 10-11.Chyba ze macie inne plany:sorry:Zainteresowane prosze o potwierdzenie na priva to przesle adres.jutro tu znowu zajrze wiec piszcie dziewczynki ktore chetne na spotkanie:-)A na razie to paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry