reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
nie wiem co z tymi dziećmi:-( jakaś pełnia czy co? ale ja już jadę na rezerwie cierpliwości:confused2:
ech pelnia dopiero 7 lipca ma byc a moj wredny synus tez daje popalic, a taki 3 latek to juz tak latwo sienie utemperuje :eek:
Sporo :-), to sobie wypoczniesz... I chyba faktycznie będzie tu dużo cieszej jak tak prawie wszystkie powyjeżdżają :sorry:
..........ja nie wyjezdzam, ale poniewaz szukam domku do wynajmu pewnie bedemila dluga przerwe w internecie jak to bywa.Wlasnie a Megan ma juz ten net czy nie?

Ech a ja wrocilam wlasnie z Lachinch , polazilm z synkiem po0 wodzie.Oczywiscie moje dziecko musialo wejsc w ciuchach po pas, a co...Ale dzielny chlopak przeszedl caal plaze w te i spowrotem na nogach.Ale jak doszedl do auta to padl hih Dobra spradam , mezu grila odpala.Dziewuszki trzymajcie jutro kciuki , o 14 jade ogladac super dom, chcialbym zeby wszytko bylo tam oki, bo dom marzenie...

Cześć dziewuszki:-)
Powiem Wam, że my też chętnie zmienilibyśmy lokum, ale szkoda nam kaucji 1300 E. Doszliśmy do wniosku, ze nasz landlord za dużo sobie zaśpiewał-po pierwsze, to nie jest dom, tylko apartament, a np. nasi znajomi za śliczny i luksusowy domek 20 minut drogi od nas płacą 1000 euro.Jest kryzys i uważam, ze domki i mieszkania do wynajęcia będą tanieć,już tanieją.Nasz landlord to wspaniały i kochany człowiek, ale pogadamy z nim o obniżeniu czynszu, a jak się nie zgodzi, to za pół roku powiemy mu pa pa:-)

Leje u nas niemiłosiernie!:wściekła/y: a w Limerick jaka pogoda?

jestem:)
pozalatwiane to co mialo byc:)
faktycznie drozdusia mnie spotkala i dowiedzialam sie pierwsza dobrych wiesci:)ach jak ja jej zazdroszcze tego boya:):):):):)

ja bylam w tym sklepie raz kolo aldika ...podobny do smytsa ale chyba troszke mniejszy.....

hej laski no co wy??????wszystko chcecie wykupic w lumpku???????????a dla mnie co zostanie??????????????????buuuuuuuuuuuuuuuuuu

hej laski no co wy??????wszystko chcecie wykupic w lumpku???????????a dla mnie co zostanie??????????????????buuuuuuuuuuuuuuuuuu

No co Ty, Aga_irlandia, wszystkiego na pewno nie wykupimy ;-)...

Aine, a w Limerick nawet czasem słonko przebije się przez ciemne chmurzyska :sorry:!!!

Gastone, ale Ci fajnie, że mogłaś się poszwędać nad oceanem... Nam się to bardzo żadko zdarza, ale jak się wszystko uda pozałatwiać to w sobotę wylądujemy a Ballybunion :-D:-D:-D

Moje dziecię w końcu zasło, chwilka relaksu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Noo fajowo, cala plaze przejsc, stopy wymoczylam za wszystkie czasy.Fajnie tak w srodku tygodnia bo ludzi ni hu hu.Kilka osob miejscowych sie szwedalo a tak pustki.

Ania duzo placicie za ten apartament.Ale w Dublinie ceny wyzsze , wiadomo.Ale jak mowisz spadaja ceny.A teraz wam powiem cos fajneego. hih moja landlordka zadzwonilai oznajmila ze zdecydowali z mezem ze nam obniza czynsz.Az o 20 euro !!! haha fajnie.Biedna, nie wie ze niedlugo bedzie miala problem, bo wynajac teraz dom komus to nie lada sztuka, u nas akurat w Ennis jest tego baardzo duzo, wiec trzeba sie starac troszke, a on niestety nie bardz sie stara.Nie narzekalam na nia, spoko babka,ale nic od jakiegos czasu w domu nie robia.Fakt ze jak cos sie popsulo to zaraz reagowali ale no prysznic, przez ktory cieknie nam w kuchni po suficie robi juz kilka miesiecy.Wiec bye bye kobito.

Ostatnia edycja:
Noo fajowo, cala plaze przejsc, stopy wymoczylam za wszystkie czasy.Fajnie tak w srodku tygodnia bo ludzi ni hu hu.Kilka osob miejscowych sie szwedalo a tak pustki.

Ania duzo placicie za ten apartament.Ale w Dublinie ceny wyzsze , wiadomo.Ale jak mowisz spadaja ceny.A teraz wam powiem cos fajneego. hih moja landlordka zadzwonilai oznajmila ze zdecydowali z mezem ze nam obniza czynsz.Az o 20 euro !!! haha fajnie.Biedna, nie wie ze niedlugo bedzie miala problem, bo wynajac teraz dom komus to nie lada sztuka, u nas akurat w Ennis jest tego baardzo duzo, wiec trzeba sie starac troszke, a on niestety nie bardz sie stara.Nie narzekalam na nia, spoko babka,ale nic od jakiegos czasu w domu nie robia.Fakt ze jak cos sie popsulo to zaraz reagowali ale no prysznic, przez ktory cieknie nam w kuchni po suficie robi juz kilka miesiecy.Wiec bye bye kobito.

:-D Hahahahahahahahahahahaha 20e hahahahahahahahahahahahahahahahaha :-D

Gastone i jak ogladanie chalupki? A gdzie to wlasciwie sie przenosisz? uuuu 20 e to moze jednak sie zastanowisz i zostaniesz na starym....na waciki bedziesz miala hahahaha.....wstydzili by sie 20e znizacz.....od 100e mozna negocjowac znizki....tak jak mowisz....w Ennis pelno domow do wynajecia

ale pogoda:)
raz leje ,a drugim razem slonce przygrzewa:) i wez sie tu czlowieku dostosuj hehhehhe

a ja kupilam dzis 2 male buteleczki dla dzidzi i szczotke do mycia butelek:) a co:) niech jest:)czekam do usg i bede juz reszte kupowac:)

reklama
Do góry