reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a ja dzis kupilam 4 pary malenkich skarpeteczek:), szampon do wloskow,plyn do kapieli,mydelka,gabeczke,i krem do cialka:):):):)i 2 paczki podpasek do szpitala takich zwyklych grubych i paczke alwaysow ale tez tych duzych:):):)
nooo......zaczyna sie gromadzenie wszystkiego hahha

reklama
Gastone, nam również miło było Was spotkać :-D i szkoda, że tak króciutko... Aga_irlandia, widzę, że szalejesz hehehehe ;-)!!!

A my dziś kupiliśmy dla Pyzy skarpetki z abs'em - 4 sztuki za 2 e w Dunnes Stores - jest promocja mamuśki :tak::-p:-)!!! Aha, i w name it jest promocja (przynajmniej była jeszcze w sobotę), ale raczej dla dziewczynek i to tak od około 6 m w górę - kiecki, bluzeczki i spódniczki za pół ceny :sorry:

Witam
No ja sie pomalutku przygotowuje do wyjazdu:tak:
bylam dzisiaj caly dzien w Limericku i.............i nic sobie nie kupilam :no::no:tylko dzieci obkupilam Ja tak zawsze mam jak planuje zakupy to nigdy nie moge znalesc sobie cos fajnego:confused2::confused2: a jak nie planuje to z daleka potrafie juz dojzec:sorry:

hej babeczki.my już po basenie.Laura i Adaś się poplumplali,mamusie i tatusiowie się też wymoczyli.rewelka.cieplutka woda,żyć nie umierać.a potem grill i słodkie obżarstwo:-) teraz tylko kolacyjka dla małej i niech zmyka do wyrka bo coś jest nieswoja,nawet na jedzenie się dzisiaj obraziła.pewnie zajrzę jeszcze potem

Ano cisza. Wszystkie dzisiaj wymiotlo. :confused2:

Najadłam się smażonej kiełbaski i w nocy pewnie będę miała koszmary:no: Książki pewnie już nie tknę a szkoda bo wciągająca jest.:-)
Teraz w okresie wakacyjnym to chyba częściej będzie taka pustka?/:baffled:
Coś bez ładu i składu jest ten post:shocked2::rofl2:

Camomile i inne dziuewczynki, skąd wy tu bierzecie polskie książki, ja też kcem:-( jakos mi drukowanego brakuje hihihi. Aaaale mi się dziwnie pisze, kobitka mi tipsy zrobila a dawno nie mialam i musze sie na nowo przyzwyczaic:-D powiem nWam, ze jestemm bardzo zadowolona, perfekcjonistka z niej, 4 godziny mi babrała przyn tych paluchach, ale efekt-super!french z taką opalizującą bladoróżową mgiełką i gdzieniegdzie kamienia Svarovskiego.powiem nieskromnie-ślicznie to wygląda, hihihih.

Aine polskie książki znajdziesz w polskich sklepach. w Limericku na pewno. Drozdusia pokazała mi stronę internetową polskiej księgarni, która znajduje sie w Dublinie. Tutaj masz link
Księgarnia Polska Książka

Ja kilka książek kupiłam w Polsce:tak: I tak każda podróż do Polski to jedna lub dwie książki więcej:cool2:

hello
a my dzisiaj gościnnie cały dzionek:tak::-D
po grillu mam mega wyrzuty za obżarstwo :wściekła/y: ale było przemiło- mimo deszczu :tak:

Bąbel był dzisiaj marudny bo ma 38,5 st C gorączki-- nie wiem czy zęby, czy po basenie:eek:

reklama
Aine polskie książki znajdziesz w polskich sklepach. w Limericku na pewno. Drozdusia pokazała mi stronę internetową polskiej księgarni, która znajduje sie w Dublinie. Tutaj masz link
Księgarnia Polska Książka

Ja kilka książek kupiłam w Polsce:tak: I tak każda podróż do Polski to jedna lub dwie książki więcej:cool2:

dzięki:-):-):-)

dobrej nocy laseczki:-)

Do góry