aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
witam sie i zmykam
milego dnia
witam sie i zmykam
milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ja padnięta bo mały piernik z ta gorączką ciągle się budził
mamuśki kiedy dzieci zaczynają przesypiać noc???
bo ja już mam wyprany mózg od spania po 15 -20 minut
Dzień dobry!!!
Drozdusia sama pędzisz do tego maternity? Na którą masz godzinkę? No, to się w końcu dowiesz i my też ;-) kiedy kolejny dzidziuś na świcie będzie hahahahahaha..
Bidna, widzę, że też się męczysz i to bardziej niż ja ostatnio... Też się zastanawiam kiedy się w końcu wyśpimy... No i o co chodzi z tą gorączka - trzydniówka to nie jest, zębów nie widać, chora też nie jest...
olivco jeszcze nie ma nowego suwaka dopiero na niego czekamydzien dobry, o nowe suwaczki widze. lece nadrabiac lekturke bo od piatku mam braki
Ja mam to samo, zawsze wracam z niczym albo z pelna torba ciuchow dla malegoWitam
No ja sie pomalutku przygotowuje do wyjazdu
bylam dzisiaj caly dzien w Limericku i.............i nic sobie nie kupilam tylko dzieci obkupilam Ja tak zawsze mam jak planuje zakupy to nigdy nie moge znalesc sobie cos fajnego a jak nie planuje to z daleka potrafie juz dojzec
Orientujecie się może od której jest czynne HC na Roxtown??? Jeszcze nie dostaliśmy zaproszenia na bilans a tu za dwa tygodnie 10 m, potem wyjeżdżamy a kiedy tu na bilans się przejść????? Jak nic zapomnieli o nas...
Matko , ależ mam od rana przylepę, nic nie mogę zrobić ciągle mi na nodze wisi