reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień dobry.ja też się tylko witam i uciekam bo zaraz do maternity.w końcu dowiem się czegokolwiek co tam w brzucholu piszczy:-)

dzień dobry

drozdusia idź i wieści przynieś:tak:

dzisiaj mało porannych ptaszków:eek:

a ja padnięta bo mały piernik z ta gorączką ciągle się budził
mamuśki kiedy dzieci zaczynają przesypiać noc???
bo ja już mam wyprany mózg :crazy: od spania po 15 -20 minut:cool:

Dzień dobry!!!

Drozdusia sama pędzisz do tego maternity? Na którą masz godzinkę? No, to się w końcu dowiesz i my też ;-) kiedy kolejny dzidziuś na świcie będzie hahahahahaha...

ja ja padnięta bo mały piernik z ta gorączką ciągle się budził
mamuśki kiedy dzieci zaczynają przesypiać noc???
bo ja już mam wyprany mózg :crazy: od spania po 15 -20 minut:cool:

Bidna, widzę, że też się męczysz i to bardziej niż ja ostatnio... Też się zastanawiam kiedy się w końcu wyśpimy... No i o co chodzi z tą gorączka - trzydniówka to nie jest, zębów nie widać, chora też nie jest... :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry!!!

Drozdusia sama pędzisz do tego maternity? Na którą masz godzinkę? No, to się w końcu dowiesz i my też ;-) kiedy kolejny dzidziuś na świcie będzie hahahahahaha..

Bidna, widzę, że też się męczysz i to bardziej niż ja ostatnio... Też się zastanawiam kiedy się w końcu wyśpimy... No i o co chodzi z tą gorączka - trzydniówka to nie jest, zębów nie widać, chora też nie jest... :eek:

..no i nowy suwaczek do obserwacji:tak:

ano witam w klubie, ząbek pojawia się i znika już go czuć palcami od jakiegoś czasu ale jakoś zniknął z pola widzenia... dolne jedynki przyszły dużo szybciej i właściwie bezboleśnie a teraz mamy ból:confused2:
a w ogóle to zaczęliśmy nazywać Bąbla-- stefan, bo taki stefek burczymucha się z niego zrobił:eek::eek::eek:

czy ktoś ma wieści od martuany?

Ostatnia edycja:
o rany 10 stron w dwa dni, a jak ja jestem na czatach to przez weekend nikogo nie ma no prosze.:happy:
Do nas dotarla juz siostrunia wiec malo czasu bo jestesmy ciagle poza domem no i laptop okupowany przez nia hmmm czas najwyzszy stac sie mamusia i zapomniec o uzaleznieniu komputerowym. Wczoraj zaliczylismy klify ale juz na szycie myslalam ze dzidzia sama wyjdzie:-D
No dzis sloneczko-znowu szkoda bedzie w domku posiedziec. :cool2:

Orientujecie się może od której jest czynne HC na Roxtown??? Jeszcze nie dostaliśmy zaproszenia na bilans a tu za dwa tygodnie 10 m, potem wyjeżdżamy a kiedy tu na bilans się przejść????? Jak nic zapomnieli o nas...

Matko :szok:, ależ mam od rana przylepę, nic nie mogę zrobić ciągle mi na nodze wisi :eek: :szok:

reklama
Dzien dobry mamuski!:-)

Witam
No ja sie pomalutku przygotowuje do wyjazdu:tak:
bylam dzisiaj caly dzien w Limericku i.............i nic sobie nie kupilam :no::no:tylko dzieci obkupilam Ja tak zawsze mam jak planuje zakupy to nigdy nie moge znalesc sobie cos fajnego:confused2::confused2: a jak nie planuje to z daleka potrafie juz dojzec:sorry:
Ja mam to samo, zawsze wracam z niczym albo z pelna torba ciuchow dla malego

Ja tez kupuje w Pl, hurtem jak jade hii A w pl sklepie jakiego rodzaju ksiazki sa? I pewnie uzywane tak?

Orientujecie się może od której jest czynne HC na Roxtown??? Jeszcze nie dostaliśmy zaproszenia na bilans a tu za dwa tygodnie 10 m, potem wyjeżdżamy a kiedy tu na bilans się przejść????? Jak nic zapomnieli o nas...

Matko :szok:, ależ mam od rana przylepę, nic nie mogę zrobić ciągle mi na nodze wisi :eek: :szok:

Nie wiem jak u was ale ja zawsze dostawalam wezwanie na bilnas tak okolo 2 miesiace po teminie.

Do góry