reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Jak zwykle nabazgralyscie i poszlyscie sobie.No tak.. Ech wiekszosc z was widze wakacje w Pl.A ja na wakacje musze jeszcze chwilke odczekac, ale za to tym razem nie do Pl.Hurrrra Canary mnie czekaja!Juz sieniemoge doczekac jupi!

ja też w tym roku nie wybieram się na wczasy do Polski-drogo i nieciekawie.lepiej zobaczyć kawałek świata dopóki jest okazja i możliwości

Oczywiście, ozwę się najszybciej jak się da... Dałam Oliwce nurofen i ten proszek i, heh, zobaczymy co z tego będzie :sorry:... Do jutra, papatki

hehehe,Laura dostała identyczny zestaw i mam wszystko pod ręką jak się obudzi zapłakana w nocy.u mnie z tym gorzej że męczy ją dodatkowo ten katar.ale jest coraz lepiej.teraz smacznie śpi i wdycha inhalacje.a ja mam chwilkę dla siebie

laski mam jeszcze niedyskretne pytanko-czego używacie do depilacji okolic bikini?ja jak dotąd stosowałam krem do depilacji veet ale od jakiegoś czasu moja skóra źle na niego reaguje-swędzi po depilacji a nawet piecze a do tego jest zaczerwieniona.dlatego poszukuję jakiegoś dobrego i delikatnego produktu.zastanawiam się nad woskiem ale to chyba byłaby ostateczność.proszę o radę i polecenie jakiegoś produktu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
golarka prędzej niż depilator.kiedyś próbowałam i nie wyrobiłam z bólu.ledwie jestem w stanie wydepilować nim nogi.najlepiej jakbym znalazła jakiś kremik.no nic rozejrzę się jeszcze, popytam.też już uciekam.poczytam jeszcze chwilkę i spać.
camomile zabrałam się w końcu za książkę od ciebie i jest świetna.
śpijcie dobrze mamunie:-)

u mnie woskowanie się super sprawdza, ale wcześniej smaruję te okolice maścią znieczulającą Emla(w aptece w Polandzie dostępna)- żadnego bólu nie czuję, serio! smaruję się ok. godziny przed zabiegiem i nakładam specjalne plastry, przed depilacją kosmetyczka ściąga i jest miodzio:)

Jak jak zwykle na czatach, bo się wyspałam:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry