reklama
D
drozdusia
Gość
widzę bonia że twardo siedzisz w oknie i na bieżąco śledzisz pogodę nie wybierasz się dzisiaj do limerick?
cytrusku- sto lat i wszystkiego naj naj
cytrusku- sto lat i wszystkiego naj naj
widzę bonia że twardo siedzisz w oknie i na bieżąco śledzisz pogodę nie wybierasz się dzisiaj do limerick?
wyczekuję
teraz nie mam auta, będę tylko na basenie późnym wieczorem
D
drozdusia
Gość
nie wiem jeszcze o której wychodzę-w sumie to bez większego znaczenia.myślałam o zakupach w centrum-na poprawę nastroju.zastanawiałam się też nad crescentemA to ci niespodzianka, Gosiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!
Jestem w domku wiec mozesz wpadac po drodze, a o ktorej wychodzisz i gdzie? Moze sie zabiorę?
Natalia pamietam i wieczorkiem nic innego nie planuje
wyczekuję
teraz nie mam auta, będę tylko na basenie późnym wieczorem
widzę że dbamy o kondycję.to się chwali.no nic.w każdym razie jak będziesz u nas na wsi to dawaj znaka i zapraszam.o każdej porze dnia i nocy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Drozdusiu kochana Ja pytałam Cytruska ale właściwie też o crescent'cie myślę, jakiś szwędasz mi się włacza, obym tylko zdążyła wyjść zanim mój się obudzinie wiem jeszcze o której wychodzę-w sumie to bez większego znaczenia.myślałam o zakupach w centrum-na poprawę nastroju.zastanawiałam się też nad crescentem
i wzajemnie, jak tylko masz ochotę to twój szanowny niech Cię podrzuci na dłużej pokawkujemy, pospacerujemy pooddychacie wiejskim powietrzemwidzę że dbamy o kondycję.to się chwali.no nic.w każdym razie jak będziesz u nas na wsi to dawaj znaka i zapraszam.o każdej porze dnia i nocy
i odnosi się to do wszystkich mamusiekzapraszam
reklama
D
drozdusia
Gość
tak to słońce.i tak ma być przez najbliższe dni:-)