reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
nam też podpisał nasz irlandzki gp.podpisać może też ksiądz,nauczyciel,notariusz.w tym formularzu gdzieś na końcu jest lista osób które mogą to podpisać

.H..A..P...P.
..,.- ' " ' -..,...Y
./..#........\.......B..I..R.
.;.#.........;..., - ' " ' - ,...T
.\............/../...#......\...H
..\........../..;..#.........;..D
... `.'.q.'.´....\............/.A
...... (..........\........../.Y
........)..........`.'.p.'.´
.......(.............. ..)
........)..............(
.......(................)
........)..*.....*.... .*
.......(..’ 0....”0....”0
......... _||___||___||_
....’* ,{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,},*
.... 0,,{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/},’0
..._||_{_________”___}_||_
..{/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/}
..{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,}
..{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/}
..{_____________”__________________}
wszystkiego najlepszego:) Cytrusku:):):):):)

Czesc dziewczeta:-)
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia ale urodzinki mam jutro dopiero:-D
Martusia ja dzis nie przyjde bo tato u mnie jest.Zal mu sie mnie zrobilo ze siedze sama a u siostry tak wesolo wiec przyszedl do mnie.Ale jutro sprobuje sie wyrwac moze nawet jak Aga bedzie rano u Ciebie;-)

Czesc dziewczeta:-)
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia ale urodzinki mam jutro dopiero:-D
Martusia ja dzis nie przyjde bo tato u mnie jest.Zal mu sie mnie zrobilo ze siedze sama a u siostry tak wesolo wiec przyszedl do mnie.Ale jutro sprobuje sie wyrwac moze nawet jak Aga bedzie rano u Ciebie;-)
OK nie ma sprawy widzimy się jutro:)) A co do twoich urodzin to widzisz jakie masz fumfelki będziesz je obchodzić dwa dni:-D

hej mamuśki i brzuchatki przeczytajcie co na prawdę znaczy być mamą:szok: :-D:-D:-D:-D:-D

Mamy z Księgi Rekordów Guinessa

Fiodorowa Wasilijewa, rosyjska chłopka, żyjąca w 18 wieku urodziła najwięcej potomstwa. Dochowała się aż 69 dzieci. W stanie błogosławiony była 27 razy.
Za każdym razem ciąże Fiodorowej Wasilijewej były mnogie. Szesnaście razy urodziła bliźnięta, siedem razy trojaczki i dwa razy czworaczki.
.....
:szok::szok::szok::szok:
Krycha albo dziewczyny ktorych dzieci maja irlandzki paszport...kto wam podpisywal ta deklaracje A ?
U mnie lekarz.

No i w koncu to slonko jest!!! Pranko sie suszy, dziecko zadowolone poszalo, poszlo spac a mamusia pozytywnej energii nabrala i troszke opalenizny Ale jestem szczesliwa!!!juppi! Slonce poprostu czlowieka pozytywnie napedza!!!A wlasnie czytalysci ena onecie ze lato ma byc cieple na wyspach?Miejmy nadzieje ze to prawda!!!

My już po spacerku, mała śpi. Ale mi humorek dopisuje!!! jak to słońce i ciepło wpływają na człowieka!! kto by pomyślał...:-)

:szok::szok::szok::szok:

U mnie lekarz.

No i w koncu to slonko jest!!! Pranko sie suszy, dziecko zadowolone poszalo, poszlo spac a mamusia pozytywnej energii nabrala i troszke opalenizny Ale jestem szczesliwa!!!juppi! Slonce poprostu czlowieka pozytywnie napedza!!!A wlasnie czytalysci ena onecie ze lato ma byc cieple na wyspach?Miejmy nadzieje ze to prawda!!!
Oj miejmy nadzieje bo te pochmurne dni to depresji napędzają a przy słoneczku wszystko wydaje się być piękniejsze:-D Dlatego ja jestem za solarem jak są pochmurniaki:)))Bo robi za słoneczko i przyjemne z pożytecznym tyle że ja na razie moge pomażyć i pooglądać te wszystkie poopalane ciałka hahah

Ostatnia edycja:
reklama
A my jedziemy do wesołego miasteczka bo jest od dzisiaj w Limericku:)M obiecał że na młota wejdzie :-Dsama bym weszła ale duże prawdopodobieństwo że maluszek by mi w trakcie wypadł którąś dziurką i nawet bym nie zauważyła heheh:-Dale może pobawie się na czymś innym bardziej przysposobionym dla mnie;-)

Do góry