nam podpisał lekarzKrycha albo dziewczyny ktorych dzieci maja irlandzki paszport...kto wam podpisywal ta deklaracje A ?
reklama
D
drozdusia
Gość
nam też podpisał nasz irlandzki gp.podpisać może też ksiądz,nauczyciel,notariusz.w tym formularzu gdzieś na końcu jest lista osób które mogą to podpisać
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
.H..A..P...P.
..,.- ' " ' -..,...Y
./..#........\.......B..I..R.
.;.#.........;..., - ' " ' - ,...T
.\............/../...#......\...H
..\........../..;..#.........;..D
... `.'.q.'.´....\............/.A
...... (..........\........../.Y
........)..........`.'.p.'.´
.......(.............. ..)
........)..............(
.......(................)
........)..*.....*.... .*
.......(..’ 0....”0....”0
......... _||___||___||_
....’* ,{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,},*
.... 0,,{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/},’0
..._||_{_________”___}_||_
..{/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/}
..{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,}
..{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/}
..{_____________”__________________}
wszystkiego najlepszego Cytrusku
..,.- ' " ' -..,...Y
./..#........\.......B..I..R.
.;.#.........;..., - ' " ' - ,...T
.\............/../...#......\...H
..\........../..;..#.........;..D
... `.'.q.'.´....\............/.A
...... (..........\........../.Y
........)..........`.'.p.'.´
.......(.............. ..)
........)..............(
.......(................)
........)..*.....*.... .*
.......(..’ 0....”0....”0
......... _||___||___||_
....’* ,{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,},*
.... 0,,{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/},’0
..._||_{_________”___}_||_
..{/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/}
..{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,}
..{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/}
..{_____________”__________________}
wszystkiego najlepszego Cytrusku
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Czesc dziewczeta:-)
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia ale urodzinki mam jutro dopiero
Martusia ja dzis nie przyjde bo tato u mnie jest.Zal mu sie mnie zrobilo ze siedze sama a u siostry tak wesolo wiec przyszedl do mnie.Ale jutro sprobuje sie wyrwac moze nawet jak Aga bedzie rano u Ciebie;-)
Martusia ja dzis nie przyjde bo tato u mnie jest.Zal mu sie mnie zrobilo ze siedze sama a u siostry tak wesolo wiec przyszedl do mnie.Ale jutro sprobuje sie wyrwac moze nawet jak Aga bedzie rano u Ciebie;-)
OK nie ma sprawy widzimy się jutro) A co do twoich urodzin to widzisz jakie masz fumfelki będziesz je obchodzić dwa dniCzesc dziewczeta:-)
hej mamuśki i brzuchatki przeczytajcie co na prawdę znaczy być mamą
Mamy z Księgi Rekordów Guinessa
Fiodorowa Wasilijewa, rosyjska chłopka, żyjąca w 18 wieku urodziła najwięcej potomstwa. Dochowała się aż 69 dzieci. W stanie błogosławiony była 27 razy.
Za każdym razem ciąże Fiodorowej Wasilijewej były mnogie. Szesnaście razy urodziła bliźnięta, siedem razy trojaczki i dwa razy czworaczki.
.....
U mnie lekarz.Krycha albo dziewczyny ktorych dzieci maja irlandzki paszport...kto wam podpisywal ta deklaracje A ?
No i w koncu to slonko jest!!! Pranko sie suszy, dziecko zadowolone poszalo, poszlo spac a mamusia pozytywnej energii nabrala i troszke opalenizny Ale jestem szczesliwa!!!juppi! Slonce poprostu czlowieka pozytywnie napedza!!!A wlasnie czytalysci ena onecie ze lato ma byc cieple na wyspach?Miejmy nadzieje ze to prawda!!!
Oj miejmy nadzieje bo te pochmurne dni to depresji napędzają a przy słoneczku wszystko wydaje się być piękniejsze Dlatego ja jestem za solarem jak są pochmurniaki))Bo robi za słoneczko i przyjemne z pożytecznym tyle że ja na razie moge pomażyć i pooglądać te wszystkie poopalane ciałka hahah
U mnie lekarz.
No i w koncu to slonko jest!!! Pranko sie suszy, dziecko zadowolone poszalo, poszlo spac a mamusia pozytywnej energii nabrala i troszke opalenizny Ale jestem szczesliwa!!!juppi! Slonce poprostu czlowieka pozytywnie napedza!!!A wlasnie czytalysci ena onecie ze lato ma byc cieple na wyspach?Miejmy nadzieje ze to prawda!!!
Ostatnia edycja:
reklama
A my jedziemy do wesołego miasteczka bo jest od dzisiaj w LimerickuM obiecał że na młota wejdzie sama bym weszła ale duże prawdopodobieństwo że maluszek by mi w trakcie wypadł którąś dziurką i nawet bym nie zauważyła hehehale może pobawie się na czymś innym bardziej przysposobionym dla mnie;-)