reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

o ja też czekam na ten nowy tzn.10tkę, :-)
Gosia a ja mam książkę dla Ciebie, bo Aga wczoraj przywiozła.:tak:
Bożenka ja już jedną skończyłam i miło że nawet w niej babka dwa razy wspomina powyższą ksiązkę McCorta, jaki ten świat mały hihi:happy:
Aguś a zdjęcia z soboty to chyba Cię poproszę o jeszcze jedną wysyłkę albo może z laptopkiem do mnie przyjedziesz? Bo ja je mogę obejrzeć tylko w programie poczyowym i wyświetla mi się jako jedno takie malutkie ale szeeeeeeeerokie i nic więcej z nim nie mogę zrobić:baffled::nerd:

reklama
Ja też już mówię dobranoc wszystkim mamusiom:-)pewnie jako ostatnia:-) jeszcze do niedawna Justysia pełniła nocną wartę na forum i zawsze zamykała drzwiczki:-D, ale teraz pewnie odsypia, zmęczona opieką nad Julcią:-)papatki!!

aaa, z nocnych Marków jeszcze Olivca nam została:-D no chyba że i ona już w objęciach Morfeusza:)

Ostatnia edycja:
Ojejciu a ja dzisiaj pierwsza się witam:)))A to coś nowego ale ostatnio ciężko u mnie z sypianiem :tak: No to ide do śniadanka:)) Bo dzidzia baaaaaaaaaaaaaaaardzo głodna:-D

dzień dobry
ja też nie jestem zadowolona z poranka
ale właśnie spojrzałam na mapę satelitarną w południe nie widać ani cienia chmurki nad naszym niebem:nerd: oby oby jeszcze z godzinkę wytrzymam:-D:-D

cytrusku
STO LAT! STO LAT! W SZCZĘŚCIU I MIŁOŚCI!

no spadam na śniadanko..

reklama
dzień dobry wszystkim.poranek rzeczywiście nieciekawy ale też sprawdzałam pogodę i ma być słonecznie.do poniedziałku słoneczko i 22-23 stopnie.także jest nadzieja. wiecie, miałam koszmarną noc.najpierw mała buntowała mi się przed zaśnięciem a jak w końcu zasnęła to była niespokojna,wierciła się i co chwila wybudzała.i tak całą noc.jestem wykończona i nawet z łóżka nie chce mi się wyleźć.ale chyba będę zmuszona bo kiszki już mi grają skoczną rumbę.wybieram się po południu na spacer do centrum.ktoś ma ochotę się przyłączyć?

Do góry