D
drozdusia
Gość
mniam mniam.brzmi apetycznie.ja na pewno spróbuję bo ciągle siedzę w kuchni a w necie wciąż poszukuję nowych i ciekawych przepisów.a ciasta to po prostu uwielbiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jesteś szczupła jak patyczek;-) to takie niesprawiedliwemniam mniam.brzmi apetycznie.ja na pewno spróbuję bo ciągle siedzę w kuchni a w necie wciąż poszukuję nowych i ciekawych przepisów.a ciasta to po prostu uwielbiam
mam konto na NK-justyna sarnowska brodnica/limerickHahahahahaha, a my z mężem ostatnio wylądowaliśmy w Aldim i chciałam ten słynny, pyszny jabłecznik kupić, ale niestety nie było, ale z pustymi rękami nie wyszliśmy, nie, nie i w zamrażalniku leży tarta śliwkowa, mniam, czeka na gości, a pierwszą dziś będziemy kończyć z lodami waniliowymi... Łasuchy z nas straszne, ale tarta pyszna!!!!! Oby jutro nie padało, bo muszę to jutro wychodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martuana, co z Tobą? Jak się czujesz?
Aine, przypomnę, nie szukaj - schabik rozbić jak na kotlety, posolić i popieprzyć, ułożyć w naczyniu do pieczenia (bez smarowania tłuszczem), następnie posypać półtalarkami surowej cebuli, startym serem (ilość wg gustu) i na to wszystko majonez - dość sporo, wszystko musi być nim przykryte!!! I na 40 minut do piekarnika w 180 st. - SMACZNEGO!!!
Drozdusia, a Ty masz konto na NK? Jak tak to dawaj namiary, będzie nam prościej jutro się odnaleźć !!!
drozdusia ja Ciebie tez juz mamkrycha ja już cię znalazłam na koncie u Bożeny i wysłałam zaproszenie