reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

mniam mniam.brzmi apetycznie.ja na pewno spróbuję bo ciągle siedzę w kuchni a w necie wciąż poszukuję nowych i ciekawych przepisów.a ciasta to po prostu uwielbiam

reklama
Ja też już mam mleko w puszcze do przepisu Gastone:-) jeszcze tylko muszę do Aldika ruszyć dupkę po serki do przepisu Agi i dwa forumowe serniczki będę miała obcykane;-)
a ja nie mogę znaleźć przepisu Krychy na schabiki!! na której to było stronie? zapomniałam spisać, a schab czeka w lodówce...

mniam mniam.brzmi apetycznie.ja na pewno spróbuję bo ciągle siedzę w kuchni a w necie wciąż poszukuję nowych i ciekawych przepisów.a ciasta to po prostu uwielbiam
a jesteś szczupła jak patyczek;-) to takie niesprawiedliwe:cool:

justysia a nie pochwaliłaś się ile ważyła twoja córcia:confused:
...aha już zostałam uświadomiona, żem ślepa jak kret;-):-D:-D:-D

gdzie ta martuana:eek: już się niepokoję

Ostatnia edycja:
Hahahahahaha, a my z mężem ostatnio wylądowaliśmy w Aldim i chciałam ten słynny, pyszny jabłecznik kupić, ale niestety nie było, ale z pustymi rękami nie wyszliśmy, nie, nie i w zamrażalniku leży tarta śliwkowa, mniam, czeka na gości, a pierwszą dziś będziemy kończyć z lodami waniliowymi... Łasuchy z nas straszne, ale tarta pyszna!!!!! Oby jutro nie padało, bo muszę to jutro wychodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martuana, co z Tobą? Jak się czujesz?

Aine, przypomnę, nie szukaj - schabik rozbić jak na kotlety, posolić i popieprzyć, ułożyć w naczyniu do pieczenia (bez smarowania tłuszczem), następnie posypać półtalarkami surowej cebuli, startym serem (ilość wg gustu) i na to wszystko majonez - dość sporo, wszystko musi być nim przykryte!!! I na 40 minut do piekarnika w 180 st. - SMACZNEGO!!!

Drozdusia, a Ty masz konto na NK? Jak tak to dawaj namiary, będzie nam prościej jutro się odnaleźć ;)!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki odwoluje akcje;-)znalazlam przepis na stronie 746(dla zainteresowanych) Chyba zrobie go zaraz wkoncu jutro swieto no nie?
A Krycha zapomnialabym,zrobilam w sobote piersi kurczakowe wedlug Twojego przepisu na schabik(chociaz troche go zmodyfikowalam,bo cebulke przyrumienilam z pieczarkami startymi na grubych okach tarki,posypalam serem i do piekarnika na 20 minut na 190st)...miooooooooooooooodzio!
Martucha,gdzie jestes?

Hahahahahaha, a my z mężem ostatnio wylądowaliśmy w Aldim i chciałam ten słynny, pyszny jabłecznik kupić, ale niestety nie było, ale z pustymi rękami nie wyszliśmy, nie, nie i w zamrażalniku leży tarta śliwkowa, mniam, czeka na gości, a pierwszą dziś będziemy kończyć z lodami waniliowymi... Łasuchy z nas straszne, ale tarta pyszna!!!!! Oby jutro nie padało, bo muszę to jutro wychodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martuana, co z Tobą? Jak się czujesz?

Aine, przypomnę, nie szukaj - schabik rozbić jak na kotlety, posolić i popieprzyć, ułożyć w naczyniu do pieczenia (bez smarowania tłuszczem), następnie posypać półtalarkami surowej cebuli, startym serem (ilość wg gustu) i na to wszystko majonez - dość sporo, wszystko musi być nim przykryte!!! I na 40 minut do piekarnika w 180 st. - SMACZNEGO!!!

Drozdusia, a Ty masz konto na NK? Jak tak to dawaj namiary, będzie nam prościej jutro się odnaleźć ;)!!!
mam konto na NK-justyna sarnowska brodnica/limerick

krycha ja już cię znalazłam na koncie u Bożeny i wysłałam zaproszenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heja ja tez raczej pisze sie na to spotkanko,ola moglybysmy sie jakos razem umówic bo ja niewiem gdzie marta mieszka..no i napiszcie o ktorej jak cos to spotkanie...mam nadzieje,ze marta z toba wszystko oki!!!buziaki!!

reklama
Krycha, dzięki za przypomnienie przepisu:-)
Gozdusia, ja też mogę Ci wysłac zaproszenie? mnie na spotkanku nie będzie:-( bom nietutejsza:-( no ale lubię wiedzieć, z kim piszę na forum:-)

Do góry