reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ja już też pooglądałam fotki i muszę stwierdzić, że Julcia jest wręcz urocza :-D!!! Udała się rodzicom :tak::tak::tak:!!! Justysia21, czekamy na opis co i jak tylko siły zbierz!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justyś naprawdę piękna ona jest!!! taka jakaś wypoczęta jak na noworodka zmęczonego porodem:-D gratulacje, dobrze się spisałyście dziewczyny!!

Witaski ;-)Piękna dzisiaj pogoda:)Ja dzisiaj z siostr;-)ą byłyśmy na mieście:)miałyśmy fajniusi dzionek no i zakupki udane ale jestem zmęczona ale tak pozyt;-)ywnie:-Di czuje się takaaaaaaaaaa zrelaksowana:)) Justyś ale Ci się CUDEŃKO udało heheh:-DA teraz czekamy na wiadomości od Oleńki:)

No ja juz w domciu jestem
Ja tez juz podgladnelam male cudenko JUSTYNKI ale to tak mozliwe zeby tak szybko za szpitala wyjsc ?
OLIVCA jak tam u ciebie bedzie wkoncu fasolka czy lodyszka ?

Ja tez widzialam mala Julcie, sliczna mala pszczolka.A i poznalam dzis mala Antosie Beaty bratanice.Jaka ona malusia...

reklama
A ja dziewczyny wkurzona jestem, bo wszystko wskazuje na to, ze trafiliśmy na mechanika naciągacza! i to strasznego naciągacza!nie znaliśmy tu żadnego, więc Rafał znalazł jakiegoś w necie i pojechał.Auto jest po przeglądzie, ale chcieliśmy tak dla pewności sprawdzić.Za głupią wymianę dętki gościu chciał 300 euro, a za akumulator też kilkaset!Rafała coś tknęło i pojechał do Hallfordsa, gdzie mu powiedzieli:,a co chcesz wymieniać? przecież to dobry akumulator!'. No w szoku jestem! dobrze,że nie zrobiliśmy u niego wszystkich tych rzeczy, które niby były do zrobienia.No ale za samą "wizytę" zabuliliśmy i to ostro. człowiek się uczy na błędach....kurna:wściekła/y: teraz 10 razy sprawdzimy, zanim pojdziemy do jakiegoś "fachowca".

Do góry