reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
No wlasnie AGA ja z corka tez mialam okraglutki a z zynem to mnie tak wypchalo do przodu ze stojac to moglam sobie na nim talez polozyc i by nie spadl:-D:-D:-D:-D
Trzymam kciuki za chlopca;-)

KRYCHA no masz racje moglam wczesniej dac znac ale troszke sloneczka wychodzilo wiec myslalam ze was z domciu wywieje

No, proszę sobie zapamiętać na przyszłość!!! Jak to już któraś z mamusiek stwierdziła ;-) - dobrze jest mieć kogoś w centrum, więc korzystać - jak tylko będzie mi pasować, a z regóły pasuje to ja zapraszam!!!!!!! Tylko muszę trochę wczęsniej wiedzieć :-)

Camomile, co do piątku, to tak w czwartek wieczorkie zgadamy się dokładniej, oki? Ależ Ci nie zazdroszczę, taka senna pogoda a Ty po nieprzespanej nocy, oj...

HEJKA DZIEWCZYNKI A MY Z OLEŃKĄ JUŻ PO;-)Nawet nie wojowałyśmy bo babeczka była milutka(zre;-)sztą jak zwykle)ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo twierdzi że gaz zamykała i to jakaś pomyłka a licznik man sam co my tzn. stan licznika miała więc dzwonić do gazowni i oddzwonić a tu słuch już po niej zaginoł I tu też jak zwykle:))Więc pożyjemy zobaczymy:tak: JUSTYŚ TRZYMAM KCIUKI :))))AGULINKA NO WKOŃCU CIEBIE TRAFIŁO I PRZYBYWA CIĘ BO JUŻ MYŚLAŁAM ŻE COŚ NAS CYGANISZ Z TĄ CIĄŻĄ HEHHEHE A TU NARAZ PIĘKNY BRZUSIO:-D

Aga jak ci powiedzą na 3D to mozesz im wierzyc, bo jak ja robiłam na zwykłym to do samego porodu był chłopak:tak: (a juz synka miałam to chciałam dziewczynke) a przy porodzie położna powiedziała gratuluje dziewczynki!! :szok:i sie popłakałam ze szczęścia a położna nie wiedziała co ma zrobic tak beczałam ze szczęścia :-D

Ja bardzo chciałam mieć dziewczynkę ale od samego początku czułam,że będzie chłopak i urodził się Kuleczka:-) Może warto zaufać intuicji???

marta f ,....no ja mam scana tylko w Maternity.......

martuana ja cyganie z ciaza?????????????????no wiesz ......hahhahaha....po porostu ja sie czaje hehehehe nic nic a naraz jak sie pokaze to przebijam wszystkich hahhaha

a tak wogole to sie zastanawiam czy moje dziecie tak po tych zastrzykach ze sterydow nie rosnie???????no niby mialo byc na plucka ale,......jak dla mnie sterydy to sterydy.....
nawet ostatnio mowie mojemu A ze sie czyje jak pilka jakby mnie ktos pompka codziennie dopompowywal ech......

reklama
Aga, najwyżej mały paker będzie hehehe. Taki Pudzian:-D

Laski,zabijcie mnie, ale za cholerę nie mogę znaleźć skondensowanego mleka nigdzie! Gastone mówiła,że w Lidlu....no szukałam,albo ślepa jestem, albo nie ma...A moze w jakimś specyficznym opakowaniu sprzedają?

Do góry