reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ECH:) TERAZ TO JUŻ tak będziemy marudziły bo nam za ciężko zle się chodzi:)Dzisiaj z Olą miałyśmy nadzieje że całe centrum zwojujemy :-Da z parking:-Du weszłyśmy pod górkę i już zasapane tak że nawet mówić ciężko było za chwilkę głodne był:-Dyśmy i Olcia pokazała gdzie najlepsze kebaby mniam;-)jak już pojadłyśmy to t;-)rfiłyśmy do 1 może dwóch sklepików i siuśki się tak cisły że czas był do domciu i jak się okazało było już po 15 :)))Także byle do poroduHAHAHH

reklama
aine takie mleko w puszkach to ja widzialam ale czy ono skondensowane jest to nie daje glowy......ono chyba jakies 7% chyba ma......zreszta i w tesco i w aldim tez takie maja.....nie wiem czy o te chodzi:)niecale euro kosztuje puszka:)

dobra;:)P)
zmykam na dzis:)
odezwe sie jutro jak wroce z maternity:):):):):):)
papatki:)

Ostatnia edycja:
za każdym razem z sąsiadką typujemy płeć po kształcie brzucha i jeszcze nam się nie udało:-D:-D

aga jeśli na prawdę ci nie będziemy przeszkadzać to chętnie wpadniemy na kawkę,
co do katalogu to ostatni jaki dostałam od justysi ma nr9:nerd:
aha no i nie wiem, gdzie mieszkasz..

ciekawe co u niej :confused:są jakieś newsy?:confused:

aine takie mleko w puszkach to ja widzialam ale czy ono skondensowane jest to nie daje glowy......ono chyba jakies 7% chyba ma......zreszta i w tesco i w aldim tez takie maja.....nie wiem czy o te chodzi:)niecale euro kosztuje puszka:)
to jest tylko takie gęściejsze i niesłodkie, nie zrobi się z niego tofii niestety:-(
A ja mam chatke wolną w czwartek, więc zapraszam na czwartek do mnie:happy2::tak::-)

gaston ten spray to diflam i to jest odpowiednik naszego polskiego tantum verde:)

Aga, najwyżej mały paker będzie hehehe. Taki Pudzian:-D

Laski,zabijcie mnie, ale za cholerę nie mogę znaleźć skondensowanego mleka nigdzie! Gastone mówiła,że w Lidlu....no szukałam,albo ślepa jestem, albo nie ma...A moze w jakimś specyficznym opakowaniu sprzedają?
Ja mam teraz z alidka i daje ci zdjecie zebys wiedziala jak to wyglada. :-)
to jest tylko takie gęściejsze i niesłodkie, nie zrobi się z niego tofii niestety:-(
A ja mam chatke wolną w czwartek, więc zapraszam na czwartek do mnie:happy2::tak::-)

Dla nie wtajemniczonych nie chodzi o toffi ;-)
A slodkie tez mozna kupic takie do toffi w dunsie lub w tesco z nestle.:tak:

Załączniki

• P1010554.JPG
    P1010554.JPG
    67,4 KB · Wyświetleń: 24
Ja mam teraz z alidka i daje ci zdjecie zebys wiedziala jak to wyglada. :-) Dla nie wtajemniczonych nie chodzi o toffi ;-)
A slodkie tez mozna kupic takie do toffi w dunsie lub w tesco z nestle.:tak:
Te z lidla jest niebieskie, jak nie chcecie zrobić tofii to po co tyl krzyku? Wiecie ile ono kalorii ma? Jak już szaleć to na całego.

No ja myślę ciągle o Justysi, my tu gadu gadu a mała się męczy w bólach teraz, jejku zeby dali szybciutko znać kiedy będzie już po.

Z tego co się orientuję to jeszcze nie jest po :baffled:, żałuję jednak, ale nic więcej nie wiem...

Słodkich snów mamusie i do jutra!!!!

reklama
Do góry