ECH TERAZ TO JUŻ tak będziemy marudziły bo nam za ciężko zle się chodziDzisiaj z Olą miałyśmy nadzieje że całe centrum zwojujemy a z parkingu weszłyśmy pod górkę i już zasapane tak że nawet mówić ciężko było za chwilkę głodne byłyśmy i Olcia pokazała gdzie najlepsze kebaby mniam;-)jak już pojadłyśmy to t;-)rfiłyśmy do 1 może dwóch sklepików i siuśki się tak cisły że czas był do domciu i jak się okazało było już po 15 ))Także byle do poroduHAHAHH
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aine takie mleko w puszkach to ja widzialam ale czy ono skondensowane jest to nie daje glowy......ono chyba jakies 7% chyba ma......zreszta i w tesco i w aldim tez takie maja.....nie wiem czy o te chodziniecale euro kosztuje puszka
dobra;P)
zmykam na dzis
odezwe sie jutro jak wroce z maternity
papatki
dobra;P)
zmykam na dzis
odezwe sie jutro jak wroce z maternity
papatki
Ostatnia edycja:
za każdym razem z sąsiadką typujemy płeć po kształcie brzucha i jeszcze nam się nie udało
aga jeśli na prawdę ci nie będziemy przeszkadzać to chętnie wpadniemy na kawkę,
co do katalogu to ostatni jaki dostałam od justysi ma nr9
aha no i nie wiem, gdzie mieszkasz..
ciekawe co u niej są jakieś newsy?
aga jeśli na prawdę ci nie będziemy przeszkadzać to chętnie wpadniemy na kawkę,
co do katalogu to ostatni jaki dostałam od justysi ma nr9
aha no i nie wiem, gdzie mieszkasz..
ciekawe co u niej są jakieś newsy?
to jest tylko takie gęściejsze i niesłodkie, nie zrobi się z niego tofii niestety:-(aine takie mleko w puszkach to ja widzialam ale czy ono skondensowane jest to nie daje glowy......ono chyba jakies 7% chyba ma......zreszta i w tesco i w aldim tez takie maja.....nie wiem czy o te chodziniecale euro kosztuje puszka
A ja mam chatke wolną w czwartek, więc zapraszam na czwartek do mnie:-)
gaston ten spray to diflam i to jest odpowiednik naszego polskiego tantum verde
Ja mam teraz z alidka i daje ci zdjecie zebys wiedziala jak to wyglada. :-)Aga, najwyżej mały paker będzie hehehe. Taki Pudzian
Laski,zabijcie mnie, ale za cholerę nie mogę znaleźć skondensowanego mleka nigdzie! Gastone mówiła,że w Lidlu....no szukałam,albo ślepa jestem, albo nie ma...A moze w jakimś specyficznym opakowaniu sprzedają?
to jest tylko takie gęściejsze i niesłodkie, nie zrobi się z niego tofii niestety:-(
A ja mam chatke wolną w czwartek, więc zapraszam na czwartek do mnie:-)
Dla nie wtajemniczonych nie chodzi o toffi ;-)
A slodkie tez mozna kupic takie do toffi w dunsie lub w tesco z nestle.
Załączniki
beakta
Mammy of boys & girl
Alescie sie rozpisaly od rana.....trzymam kciuki za Justysie.....to dzisiaj jest jej termin czy juz po ?
Te z lidla jest niebieskie, jak nie chcecie zrobić tofii to po co tyl krzyku? Wiecie ile ono kalorii ma? Jak już szaleć to na całego.Ja mam teraz z alidka i daje ci zdjecie zebys wiedziala jak to wyglada. :-) Dla nie wtajemniczonych nie chodzi o toffi ;-)
A slodkie tez mozna kupic takie do toffi w dunsie lub w tesco z nestle.
No ja myślę ciągle o Justysi, my tu gadu gadu a mała się męczy w bólach teraz, jejku zeby dali szybciutko znać kiedy będzie już po.
K
krycha
Gość
Z tego co się orientuję to jeszcze nie jest po , żałuję jednak, ale nic więcej nie wiem...
Słodkich snów mamusie i do jutra!!!!
Słodkich snów mamusie i do jutra!!!!
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
No ja tez sie zastanawiam co tam u niej slychac.....jak urodzi po 00:00 to Julcia bedzie miala urodziny tak jak moja Klaudia
Ostatnia edycja: