reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka...kurde komputer mi siadł...oczywiscie musialo trafic na mnie!!!bede czasem pisac od siostry.bylam dzis w szpitalu(spotkałysmy sie justyną :) )i wszystko w porzadku,nawet szybko dzisiaj zeszlo bo tylko godzinke tam spedzilam.buziaki :)

hejo kawoszki:-) nie, no nie wierzę, Wyście się opalały w ogródkach dzisiaj??olivca, nie załamuj mnie:-( u nas pogoda była do dupy, dopiero teraz wychodzi słońce:wściekła/y: jak ludzie się spać zbierają!!

hejo kawoszki:-) nie, no nie wierzę, Wyście się opalały w ogródkach dzisiaj??olivca, nie załamuj mnie:-( u nas pogoda była do dupy, dopiero teraz wychodzi słońce:wściekła/y: jak ludzie się spać zbierają!!

Heh, z tego co pamiętam to w Dublinie jednak świeci częściej słoneczko ;-)...

Heh, z tego co pamiętam to w Dublinie jednak świeci częściej słoneczko ;-)...

no niby świeci,ale to chyba nie to samo słońce, co
w Polsce...jakby prawdziwe porównać do solarki hehe. Ech, wiecie co, powtarzam się, ale normalnie straaaaasznie mi brakuje polskiego klimatu!!:-( brak słońca wali mi na psychę-że tak to nieelegancko ujmę:-p

Ostatnia edycja:
no niby świeci,ale to chyba nie to samo słońce, co
w Polsce...jakby prawdziwe porównać do solarki hehe. Ech, wiecie co, powtarzam się, ale normalnie straaaaasznie mi brakuje polskiego klimatu!!:-( brak słońca wali mi na psychę-że tak to nieelegancko ujmę:-p

Oj, mi również!!!!!!!! Ogromnie mnie cieszy, że wracamy do Polski, choć nie ukrywam, będzie mi smutno przez Was, ale dam sobie z tym jakoś radę... Ale chęć powrotu do ojczyzny (w której wiem, że za dobrze się nie dzieje, jednak ludzie jakoś żyją i sobie radzą) dodaje mi powerka żeby tu w miarę normalnie funkcjonować!!!

Pogoda była dzisiaj super ale Ja się o dziwo czuję nie najlepiej :-(oczy mi się same zamykają głowa mi pęka masakra:no:mam nadzieje że jutro będzie lepiej:)

reklama
dobry wieczór!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
byłam dzisiaj w tej polskiej klinice , bo Maxymilian cały czas mi kaszle, już drugi tydzień.Była co prawda poprawa, ale wydawało mi się że od nowa jest chory,Generalnie było miło i szybko, bo pani doktor stwierdziła ze [ już po ptokach] bo Maxowi już przechodzi, tzn. był chory [ irlandzki dr. nic nie widział], ale juz jest końcowa faza przeziębienia. zrobiła małemu taki 6tygogniowy bilans i tyle, wyskrobała 50 euro. Maxymilianek ma 7 tygodni i równe 6kg i 62cm, fajniuśki jest:-):-):-)
a cha zapisałam Maurycego i Mikołaja do dentysty tam , ale chyba zrezygnuje bo strasznie drogo mnir ta [ impreza] wyniesie, podobno w Galway jest polska dentystka i przyjmuje z medical card, musze się dowiedzieć:tak:

dobranoc mamusie:-):-):-)

Do góry