reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ja Wasze dzisiejsze nastroje mamusie???? Mam nadzieję, że lepsze :-)!!!

Chciałam ja Pyzę dzisiaj zacząć uczyć zaypiac samej, ale mi się jednak nie udało - po 15 minutach płaczy i kilku moich wizytach w sypialni skończyło się na cycusiu!!! A ja mam teraz wyrzuty sumienia, że pozwoliłam Jej tyle płakać!!!!!!! Ech :-(... Teraz śpi, tylko nie wiem jak długo, bo taka była rozżalona, że hej!!!

Ms.Marple, i co, szukacie nowego domku?

reklama
cholipcia u mnie chyba jeszcze nie widać dna :oo:

jeszcze domku nie szukamy bo najpierw innych sposobów spróbujemy
i chyba ich przetrzymamy bo kark już od dawna nie pracuje a pyskata też niewiele (i chyba na czarno) zasiłki tez się kiedyś kończą:confused2:
ale obejrzałam oferty na dafcie

chyba muszę sobie coś kupić może humor sobie poprawię --nową wagę :-D

cholipcia u mnie chyba jeszcze nie widać dna :oo:

jeszcze domku nie szukamy bo najpierw innych sposobów spróbujemy
i chyba ich przetrzymamy bo kark już od dawna nie pracuje a pyskata też niewiele (i chyba na czarno) zasiłki tez się kiedyś kończą:confused2:
ale obejrzałam oferty na dafcie

chyba muszę sobie coś kupić może humor sobie poprawię --nową wagę :-D

Jakbyś była w Limerick to może zajrzysz do mnie, co? Byłaś w ogóle już w tym lumpku?

może jutro , zaochociłam :tak:
nie byłam jeszcze w sklepach tylko w spożywczym:baffled:

Będzie mi bbbaaaarrrrrdddzzzzzoooooo miło :tak::tak::tak:!!! ZAPRASZAM!!! I jak będziesz chciała to razem możemy podejść do tego lumpa!!! My byliśmy wczoraj i znów 8 szmatek wygrzebaliśmy, tym razem za 1.50 :-p! Fakt, że niektóre takie już przyszłościowe, na 12 m w górę, ale co tam, przecież będe ich potrzebować ;-)!

Humorek dzis lepszy:tak:kurcze ja ta pogoda wplywa na czlowieka...i do tego to ze pojedziemy odpoczac na dluzej do Polski i to nie w chlodych porach roku:-)
Kto ma ochote jeszcze na kawke?Bedzie Marta i chyba Olenka sie dokula:tak:Jakby co to zaprasam
Bozenko zajzyj na watek o formie naszej;)

Ostatnia edycja:
No prosze te znow kawkuja.Ja tez kawkowalam przed chwia w ogrodzie ale weszlam juz do domku pod domkiem juz cien i w stopki zmarlam.Dziecko pojszlo spac , a maz wczesniej w domku wiec ide obiadek szamac.Wroce pozniej paaaa

Cytrusku i nie dokulałam się bo siostra u mnie została, też chciała skorzystać z ogródka co mi nawet na myśl wcześńiej nie przyszło bo ona w apartamenowcu nie ma szans więc jak już się rozłożyłyśy na kocykach tak już ciężko było wstać oj ciężko...

reklama
Do góry