reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No pogoda zachwycajaca, ja wlasnie wstalam bo sobie drzemke walnelam z syniem bom niewyspana , bo rodzice o 3 wstali a janiemoglam zasnac a potem wstalam bolem brzucha bo @ dostalam.
Mikimauro a moze nap-isalabys krociotko cos o sobie,(jak dlugo w IRL jestes itp) bo skoro juz jestes z nami milo by bylo cos wiedziec o tobie.I jak chcesz daj nam namiary na NK>.Jesli masz na imie Dorota to chyba kojarze buzie ze zdjecia ale moge sie mylic.Podobno dobry detektyw ze mnie hihi

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki!!ja oczywiscie zakrecona jak sloik gwozdzi!!ale od porodu caroline to u mnie norma!!!nie to ze sie nie wyrabiam czy cos takiego,poprostu inaczej teraz wyglada moje zycie!!!a co do spotkan w przyszlym tyg u mnie heheh!!!zapraszam

hej dziewczynki:)
justysia, fajnie, ze wypuścili!!
u nas pogoda ładna, słoneczko!! my wlasnie po zakupach, sluchajcie w Dublinie się roi od megawyprzedaży!! miałam istny raj:-D ale naprawdę, rzeczy poprzeceniane o 90 procent-przyjeżdzajcie hhahaha:-D
aaaa, chciałam niuchnąć perfumki Ghosta, ktore tak zachwalacie, ale testerów nie mieli, wiochaaaa:-D

Witam się dziewczynki :tak:lepiej pózno niż wcale heheh:)))Dzięki za wczorajsze odwiedzinki:)) było bardz:tak:o sympatycznie:)) Aniu do lekarza zdążyłam i okazało się że nic jej nie jest i lekarz się śmiał ,mam nadzieje że tak jest ale i tak się martwie bo sama z siebie wysypana nie jest:)zobaczymy za kilka dni jak nie zejdzie to przejde się gdzieś prywatnie porobić jej badania:tak: GRATULACJE DLA WERCI:))))) OLA trzymam za słowo i cze:tak:kam na odwiedzinki:))) JUSTYŚ CIESZE SIE ŻE JESTEŚ W DOMCIU przy mężusiu będzie Ci najlepiej:) Gosiaczku mam nadzieje że Julci już lepiej i wkońcu wyleczy się z katarku:))

Jeny ale ze mnie zakret:sorry:Verka gratuluje synusia!
Aine ajnie Ci w tym Dublinie co?Takie wyprzedaze:tak:Ja sama szukam czegos na komunie,a potem na chrzciny:zawstydzona/y:Tylko nie mam pojecia czego...
A Jula juz lepiej,przynajmniej noc przespala,fika z tata,zaraz dostanie abtybiotyk i do wyrka:-)

Kurczaki, ja też nie wiem czy w końcu gartulowałam czy nie, więc na wszelki wypadek Vera GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Martuana, a dawałaś córci wapno? Może po nim przejdzie... Mam nadzieję, że szybko znikną Jej te plamki!!!! Cytrus, super, że w końcu wzięli się za leczenie Julci :tak:!!!

Zmykam już mamusie sie tulać, dobrej nocki, cmok!

hejo laski, ja dziś w biegu, bo cały prawie dzien poza domem jesteśmy, pięknie dziś!! właśnie wrociliśmy z małą z pubu i dietkę dzisiaj trafił szlag , ale niech tam, nie żałuję:-D n ic mi się nie stanie.

aga odpisalam ci na gg, bo nie chcę zaśmiecać forum;) zajrzę potem, papapap

reklama
Do góry